Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Havenstraat 3c 2405 BV Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 500.000,- k.k.

BIEDEN VANAF € 500.000,= K.K.

Prachtige half-vrijstaande stadswoning vrijgekomen in Nieuwbouwproject Nieuwe Havenstraat met uitbouw, tuin op het zuiden en privé parkeerplaats!

Het project ‘Nieuwe Havenstraat’ met deze zeer fraaie stadswoning gelegen op de hoek van het project, is een unieke kans voor één ieder die dichtbij het station, maar ook dichtbij het centrum wil wonen. Deze nieuwe woning is onlangs opgeleverd en kunt u compleet naar eigen smaak afwerken.
Vanwege de centrale ligging, nabij uitvalswegen zijn alle grote steden goed te bereiken. Het project ligt op loopafstand van verschillende winkelcentra. In een straal van 400 meter bevindt zich het station, een basisschool, een huisarts, tandartsenpraktijk, fysiotherapeut en apotheek.
Deze woning beschikt over een privéparkeerplaats (in eigendom) in de parkeerkelder achter de woning.
Groot voordeel is dat de omgeving al helemaal af is. Het openbaar groen
heeft reeds plantvakken en jonge bomen. Ook de trottoirs zijn al aangelegd. U heeft dus geen last van een lange periode met bouwstraten, stof en geluid.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek inzake deze ruime nieuwbouwwoning.

Nieuwe Havenstraat
Het project Nieuwe Havenstraat bestaat in totaal uit 31 woningen in verschillende typen. Naast 14 herenhuizen (3- en 4 laags) zijn er ook 8 geschakelde stadswoningen en 9 fraaie appartementen gerealiseerd. De verkopers hebben bij de koop van de nieuwbouwwoning voor verschillende meer- en minderwerkopties gekozen; dit betekent o.a. dat de keuken, badkamer en toiletruimte casco worden opgeleverd.

Begane grond
De Havenstraat kent een karakteristieke en historische bebouwing onder architectuur aangelegd. Voor de woning bevindt zich nog een korte groenstrook waarna u straks de knusse voortuin binnenloopt. Vanuit de voortuin stapt u de ruime hal binnen. In de hal bevindt zich de garderoberuimte, meterkast, casco afgewerkte toiletruimte, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.

De verkopers hebben optioneel voor een uitbouw van 2.40 meter gekozen. Op deze manier is er (mede door de 6.65 meter breedte van de woning) een zeer ruime woonkamer gecreëerd. De totale lengte op de begane grond bedraagt ruim 13 meter. Vanwege de hoekligging is er gekozen voor een extra dubbel raam in de zijgevel in het midden van de woning en hebben de verkopers gekozen voor een praktische opbergkast onder de trap. Vanuit de woonkamer is het mogelijk om via de dubbele openslaande deuren de heerlijke tuin op het zuiden te bereiken. De circa 10 meter diepe tuin is voorzien van een houten berging welke door de verkopers is vergroot naar 3 x 3 meter (9 m2). Aan de achterzijde is een gedeeld achterpad met de overige bewoners van het nieuwbouwproject.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich alle denkbare aansluitpunten voor een woonkeuken en kookeiland met de installaties voor naar keuze inductie koken of op gas. Het aanwezige leidingplan is dermate uitgebreid en flexibel dat een zelf te kiezen keuken eenvoudig kan worden geplaatst. Verder hebben de verkopers gekozen voor een speelse keukenpui, welke wegkijkt op de fraaie groenstrook en op de karakteristieke bebouwing van de Havenstraat.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de fraaie zeer grote masterbedroom (24m2). Deze is gelegen over de volledige breedte van de woning en heeft volop lichtinval. Aan de voorzijde bevinden zich de twee overige slaapkamers. Door het aanbrengen van extra wandcontactdozen en vaste internetaansluitingen op het glasvezelnet lenen deze kamers zich uitstekend voor thuiswerken.

Aan de buitenzijde van de woning bevindt zich de casco badkamer. De badkamer hebben de verkopers laten vergroten met liefst 1,4 meter.
Op deze wijze hebben zij ervoor gezorgd dat er voldoende ruimte is om alle typen sanitair te kunnen plaatsen. De aansluitpunten van het toilet, wastafel, douche en bad zijn aangebracht. Tevens hebben de verkopers er optioneel voor gekozen om in de badkamer een raam in de zijgevel te plaatsen.

Ook is op de eerste verdieping de technische ruimte gesitueerd. Hierin bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-ketel (CW-6 klasse), de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger elk op aparte groep en de unit voor het warmte-terugwinsysteem.

Vierde slaapkamer:
Het is mogelijk om de badkamer naar de oorspronkelijke grootte terug te brengen waardoor een 4e slaapkamer kan worden gerealiseerd. Hiervoor dient alleen een gibowand te worden verplaatst en een extra deur te worden geplaatst. Zie hiervoor de tekeningen in de fotogalerij.

Zolderverdieping
Vanuit de overloop op de 1e verdieping is het tevens mogelijk om via een vlizotrap de zolderverdieping te bereiken. Deze verdieping heeft een steil schuinoplopend dak kan dienen als opbergruimte, maar kan ook als hobbyruimte worden ingericht. Als meerwerk is er gekozen voor een extra dakraam.

Deze woning wordt opgeleverd met de volgende meerwerkopties:
– Uitbouw 2.40 meter achtergevel
– Vergroten van de berging naar 3 x 3 meter
– Buitenkraan aan zowel de voor- als achtergevel
– Grondkabel van 10 meter op aparte groep
– Luifel boven de voordeur
– Openslaande deuren in de achtergevel
– Openslaande deuren (keukenpui) in de voorgevel
– Frans balkon (met dubbele draai/kiepdeuren) 1e verdieping voorgevel
– 2 extra ramen in de zijgevel (begane grond en 1e verdieping badkamer)
– Verlengen hal op de begane grond + trapkast
– Vergroting van de badkamer met 140 centimeter
– Woning voorzien van 17 zonnepanelen opbrengst > 5.000 Kwh per jaar
– Houten binnen kozijnen met designdeuren en beslag
– 25 extra geaarde stopcontacten
– 5 extra Cat 5 E-internetaansluitingen
– 1 extra loze leiding
– 2 USB laadcontactdozen
– 5 extra groepen in de meterkast (o.a. 1 Perilex-aansluiting).

Bijzonderheden
– Woning is gebouwd onder de garantie van Woningborg
– Woning op begane grond en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming
– Privéparkeerplaats en gedeeltelijk appartementsrecht van de parkeerkelder direct achter de woning

– De toiletruimte en badkamerruimte zijn casco afgewerkt (alleen aansluitpunten)
– C.V.- ketel Remeha Calenta 40L betreft CW-6 Klasse (i.p.v.de standaard CW-4)
– Woning wordt verkocht als bestaande woning
– Koper dient over de overeengekomen koopsom overdrachtsbelasting te voldoen. Waar koper wordt vrijgesteld van het betalen van de overdrachtsbelasting zal dit voordeel aan verkoper toegekend worden.

Bij de aankoop van de woning wordt men van rechtswege lid van de, de inmiddels opgerichte Vereniging van Eigenaren “Nieuwe Havenstraat (parkeer) Kelder”. De servicekosten voor deze woning bedragen € 17,27 per maand.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 155 m2
  • 235 m2
  • 3

Kenmerken Havenstraat 3c

Overdracht

Vraagprijs€ 500.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte235 m2
Woonoppervlakte155 m2
Inhoud597 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2020
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Havenstraat 3c

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

59%

20% NL

28%

20% NL

13%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod