Ga naar inhoud

Te koop: appartement Jan Pieterszoon Coenlaan 15 2404 AL Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 220.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Fijn 3-kamer appartement op de tweede woonlaag op een rustig en kindvriendelijke locatie nabij winkelcentrum de Baronie

De woning bevindt zich in een gezellige woonwijk met een speeltuin direct aan de achterzijde van het complex en veel voorzieningen op loopafstand. Denk hierbij aan het winkelcentrum ‘De Baronie’ met verschillende supermarkten en andere winkels. Direct achter het winkelcentrum is de nieuwe Rijnhaven te vinden met aanlegmogelijkheid voor de watersport liefhebber. Ook het zwembad ‘De Hoorn’, de gezellige ‘Van Nesstraat’ en verschillende basisscholen zijn binnen handbereik. Verder kenmerkt de wijk zich door zijn ruime opzet met groenvoorzieningen en een mooie singel direct voor de deur.

Vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging geven wij u onderstaand alvast een overzicht van de indeling en afwerking van de woning.

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen en bellentableau bereikt u de portiek via een kort trapje. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen fietsenberging. Deze is verrassend ruim en circa 7 vierkante meter groot.

Het appartement
Het appartement is te vinden op de tweede woonlaag. U komt binnen in een ruime hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken.

Direct naast de voordeur bevindt zich de toiletruimte welke is voorzien van een staand toilet. Als u de hal uitloopt komt u in de ruime woonkamer. Voorheen was de ruime woonkamer gesplitst in een woonkamer en slaapkamer, maar de vorige bewoners hebben ervoor gekozen het wandje te verwijderen waardoor er een heerlijke ruime en lichte woonkamer is ontstaan. Er bevinden zich in de woonkamer praktische vaste kasten voor opbergruimte.

De keuken is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een keurig keukenblok met kunststof werkblad met spoelbak. In de keuken bevindt zich een gasaansluiting en tussen de bovenkasten hangt de C.V.-ketel (Intergas, 2012). In de keuken bevindt zich ook nog een praktische proviandkast waar tevens de groepenkast (3 groepen, 2x aardlek) te vinden is. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het zeer ruime balkon welke is gelegen op het westen. Dit balkon is ook vanuit de woonkamer te bereiken.

Tussen de woonkamer en de keuken in, bevindt zich de badkamer. De badkamer is afgewerkt met donkergrijze vloertegels en witte wandtegels. Zowel via de keuken als via de woonkamer is de badkamer te bereiken.

Tot slot bevinden er zich in het appartement twee fijne slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een praktische vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde betreft een wat diepere slaapkamer welke toegang geeft tot het tweede balkon. Ook dit balkon is gelegen op het westen.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 197,26 per maand (2023) voor de woning en circa € 23,91 per maand (2023) voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Voor volgend jaar gaan de servicekosten naar alle waarschijnlijkheid fors omhoog. U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 (2023) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 67 m2
  • 2

Kenmerken Jan Pieterszoon Coenlaan 15

Overdracht

Vraagprijs€ 220.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte67 m2
Inhoud209 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1961
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jan Pieterszoon Coenlaan 15

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

41%

20% NL

31%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod