Ga naar inhoud

Te koop: appartement Stortemelk 16 2401 BZ Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 215.000,- k.k.

Ruim appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers en een balkon op het westen

Dit appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex van in totaal 54 woningen. De ligging is centraal ten opzichte van het winkelcentrum ‘De Herenhof’, schoolvoorzieningen t/m het VWO, het centrum van Alphen aan den Rijn, sport/recreatiefaciliteiten en uitvalswegen met openbaar vervoerverbindingen.

Een heerlijk ruim appartement waar u uw eigen draai aan kunt geven. Graag geven wij u voorafgaand van uw vrijblijvende bezichtiging alvast een indruk van de indeling en afwerking;

Begane grond
Entree/hal met postbussen en bellentableau. Via een afgesloten deur toegang tot de centrale hal met de lift en het trappenhuis. De centrale hal geeft ook toegang tot de bergingsgang. Een ruime fietsenberging van 1.76 bij 3,44 meter behoort bij dit appartement.

Eerste verdieping
Via de galerij bereikt u de voordeur van de woning. Via het tochtportaal met moderne meterkast (4 groepen) heeft u toegang tot de heerlijke lichte woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon op het westen, zodat u hier kunt genieten van het avondzonnetje.

Vanuit de woonkamer kunt u tevens naar de keuken welke is gelegen aan de galerijzijde. De keuken beschikt over een wit keukenblok met kunststof werkblad en spoelbak gelegen in een rechte opstelling met bovenkasten. Tevens bevindt zich in de keuken de aansluiting voor de wasmachine.

Via de woonkamer bereikt u ook een tweede ruime hal welke toegang geeft tot de andere vertrekken in de woning. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde van het appartement. Deze slaapkamer is van prima formaat en beschikt over een vaste kast aan de kant van de hal. De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is ruim van opzet en beschikt over een grote raampartij.

De badkamer en toiletruimte zijn inpandig en eenvoudig afgewerkt. De toiletruimte is voorzien van staand toilet en fonteintje en de badkamer beschikt over een wastafel en douchhoek.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 169,31 per maand voor de woning en circa € 19,35 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 68,65 per maand voor collectief C.V.-gebruik.

U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,12 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 76 m2
  • 2

Kenmerken Stortemelk 16

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte76 m2
Inhoud241 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1973
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Stortemelk 16

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

38%

20% NL

23%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod