Ga naar inhoud

Te koop: appartement Venusstraat 152 2402 XV Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 210.000,- k.k.

Ruim appartement met 2 slaapkamers (oorspronkelijk 3) op de vijfde verdieping met zonnig balkon op het zuiden

De ligging van dit appartement is zeer gunstig nabij winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Zo treft u op enkele minuten afstand winkelcentra “de Herenhof” en “de Ridderhof”. Ook het recreatiegebied Zegersloot ligt in de directe nabijheid met onder andere een recreatiestrandje en wandel- en fietspaden. De wijk kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen en waterpartijen.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Afgesloten entree met de postbussen. Via een afgesloten deur toegang tot de hal met een 2-tal liften en het trappenhuis. De praktische berging is vanaf de buitenzijde te bereiken (2.75m x 2.11m).

Vijfde verdieping
Via de galerij komt u bij het appartement. Op de galerij bevindt zich tevens de meterkast met twee groepen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer. Via de woonkamer kunt u het zonnige balkon op het zuiden betreden. De keuken is te bereiken vanuit de woonkamer en beschikt over een recht keukenblok met houten fronten en een kunststof aanrechtblad.

Via de woonkamer komt u in de tweede hal, welke toegang geeft tot twee ruime slaapkamers, het toilet en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement bestond oorspronkelijk uit twee aparte slaapkamers en er kan gemakkelijk weer een muur terug gezet worden. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt daarnaast over kunststof kozijnen.

De toiletruimte beschikt over een staand toilet en fonteintje. De inpandige badkamer is netjes afgewerkt met antraciet en witte tegels, alsmede een wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine/droger.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 234,70 per maand (2023) voor de woning en circa € 19,10 per maand (2023) voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. Daarnaast betaalt u een voorschotbedrag van circa € 100,- per maand (2023) voor collectief C.V.-gebruik.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 85 m2
  • 2

Kenmerken Venusstraat 152

Overdracht

Vraagprijs€ 210.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte85 m2
Inhoud276 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typePlat dak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Venusstraat 152

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod