Ga naar inhoud

Te koop: appartement Witte de Withstraat 25 2405 VB Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 220.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Ruim 3-kamerappartement (oorspronkelijk 4) met royale tuin in kleinschalig complex

Deze voormalige huurwoning maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 2 woonlagen. De woning is gelegen in een gezellige buurt nabij het centrum. Het complex is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen, openbaar vervoer, sport-/fitnesscentra en uitvalswegen.

Graag geven we hieronder meer informatie over de indeling en afwerking:

Begane grond
U komt binnen in de afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. In de entree bevindt zich een trapopgang naar de bovengelegen appartementen. U deelt dit portiek slechts met 3 andere appartementen.

De hal geeft toegang tot de keuken, meterkast (3 groepen), de keurige toiletruimte, één van de slaapkamers en de woonkamer.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en beschikt over een wit keukenblok met RVS werkblad. In de keuken bevinden zich ook een voorraadkast en de opstelplaats voor de C.V.-ketel (Intergas, 2016). De keuken geeft toegang tot de ruime tuin op het oosten. De tuin heeft een achterom en een praktische berging van ca. 5 m². Er is geen aansluiting voor elektra aanwezig in de berging.

De heerlijk lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Oorspronkelijk waren er twee slaapkamers gelegen aan de woonkamer, maar de muur van één van de slaapkamers is doorgebroken waardoor u een extra ruime woonkamer heeft. Deze extra ruimte is bijvoorbeeld te gebruiken als eethoek.

Aan de achterzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De eerste slaapkamer bevat een inbouwkast en geeft toegang tot de badkamer. De badkamer beschikt over een wastafel en douchehoek. De tweede slaapkamer beschikt over een aansluiting voor de wasmachine/droger. Deze slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 135,26 per maand voor de woning en circa € 11,27 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 102,85 (2023) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 63 m2
  • 2

Kenmerken Witte de Withstraat 25

Overdracht

Vraagprijs€ 220.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte63 m2
Inhoud239 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1955
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Witte de Withstraat 25

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod