Ga naar inhoud

Te koop: appartement Witte de Withstraat 35 2405 VB Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 225.000,- k.k.

Vierkamerappartement met grote tuin in een kleinschalig complex!

Deze voormalige huurwoning maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 2 woonlagen. De woning is gelegen in een gezellige buurt nabij het centrum. Voor het complex is voldoende parkeergelegenheid. Het complex is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen, openbaar vervoer, sport-/fitnesscentra en uitvalswegen.

Graag geven we hieronder meer informatie over de indeling en afwerking:

Begane grond
Via het portiek met bellentableau en brievenbussen bereikt u de trapopgang. U deelt deze portiek met slechts drie andere appartementen.

Vanuit het portiek één klein opstapje tot de voordeur.

Entree, hal met toegang tot de keuken, meterkast, het toilet, twee van de drie slaapkamers en de woonkamer.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde met toegang tot de grote tuin op het oosten. De keuken is voorzien van een vanille kleurig keukenblok, een voorraadkast, C.V.-ketel en gasaansluiting voor het fornuis.

Dit appartement beschikt over drie slaapkamers waarvan er twee aan de achterzijde zijn gelegen en één slaapkamer aan de voorzijde. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot de badkamer die keurig is afgewerkt met witte wand- en gele vloertegels. Ondanks het compacte formaat compleet met een raampje, een wastafel en een douchehoek.

De heerlijk lichte woonkamer geeft toegang tot de derde slaapkamer.

De royale tuin is gelegen op het oosten. Hij is zeer ruim en wellicht zelfs ruimer als de tuin die bij menig eengezinswoning behoort. Vanuit de tuin bereikt u ook de berging. Deze heeft het volgende formaat 2,00 bij 2,55 meter. Er is geen aansluiting voor elektra aanwezig in de berging.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 96,33 per maand voor de woning en circa € 8,03 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 94,38 (2022) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 62 m2
  • 3

Kenmerken Witte de Withstraat 35

Overdracht

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte62 m2
Inhoud189 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1954
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Witte de Withstraat 35

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod