Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Meije 290 2421 ND Nieuwkoop

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 95.000,- v.o.n.

Sfeervol en recreatief genieten met vaarverbinding naar de Nieuwkoopse Plassen

Bekijk het object alvast van binnen via de virtuele tour: (kopieer deze link en plak in de browser) https://premium.giraffe360.com/drieman/50ed5551c37840e4a364d5269bc58c25/

Het vakantiegevoel start al zodra u het prachtige gebied van de Meije binnen rijdt. Vergezichten over polderlandschap en een kronkelende rivier de Meije. Deze stacaravan op huurgrond biedt een verblijf met ruime en fraai aangelegde tuin die direct aan de Meije ligt. Een kans om te genieten van groen, buitenleven, water en al het moois wat de Meije u te bieden heeft.

U vindt er natuur en stiltegebieden rondom. Het huisje (de caravan) heeft een fantastische ligging aan het water en je kunt er vissen vanuit de tuin, zwemmen en varen. De Nieuwkoopse Plassen liggen op korte afstand en zijn te bereiken via een aantal prachtige waterroutes, o.a. door stiltegebieden.
Het uitzicht vanuit de woonkamer is prachtig, je hebt er kilometers vrij uitzicht over polderlandschap en ‘s avonds spectaculaire zonsondergangen. In de weilanden rondom lopen koeien en schapen en verder zie je er hazen, buizerds, ransuilen, grutto’s, wulpen en veel watervogels. Ook is de purperreiger regelmatig te zien in voorjaar en zomer aan het water langs het huisje.

De tuin is goed onderhouden en biedt van voorjaar tot najaar bloeiende planten en struiken. Op de steiger en in de tuin zijn er diverse plekken en terrassen. In de tuin zit u volledig privé, er is een hoge heg. Bovendien staat het huisje aan een privé zandlaan naar een boerderij, er is geen doorgaand verkeer. Na afloop van een dagje varen of fietsen onder het genot van een wijntje de barbecue aansteken? Alle voorzieningen zoals gas, elektra en water zijn voorhanden. Deze plek is waar “tot rust komen” voor staat!

Centrale ligging in het Groene Hart: Via een vaste brug over de rivier bereikt u deze mooie plek en kunt u de auto op het terrein aan de achterzijde op uw eigen parkeerplaats parkeren. Nieuwkoop, Zegveld, Woerden en Bodegraven liggen op korte afstand, maar ook staat u binnen 30 tot 45 minuten in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Het huisje is gezellig, praktisch en van alle gemakken voorzien. De indeling van de stacaravan is als volgt: u komt binnen in de eenvoudige keuken met diverse apparatuur. Aansluitend de woonkamer met een prachtig uitzicht over het polderlandschap! Vanuit de keuken komt u in een toilet- en doucheruimte. Verder zijn er twee slaapkamers, een grote met vaste wastafel en een kleinere. Alle ruimtes zijn centraal verwarmd. Aan de waterkant is er een ruime houten steiger (vernieuwd in 2021), een heerlijke plek om te zitten en een goede aanlegplaats voor uw boot. Aan deze steiger is een lagere steiger aangebouwd: ideaal om in uw kano te stappen. Want de natuur beleven vanuit de kano is nog mooier dan vanuit een sloep. Maar goed, dat is het mooie aan deze locatie: u heeft keuze uit allebei.

De feiten op een rij:
– Een perfecte aanvulling op uw permanente woonhuis
– Van het buitenleven genieten in een prachtige natuurrijke en agrarische omgeving
– Een fraaie hardhouten aanlegsteiger voor meerdere boten en kano’s
– Recreatieverblijf met een woonkamer, keuken, twee slaapkamers, douchegelegenheid en toiletruimte, alle centraal verwarmd
– Een schuurtje voor fietsen en tuingereedschap
– Directe vaarverbinding naar de Nieuwkoopse Plassen
– Eigen parkeerplaats
– De grond is circa 533 m² groot, het huisje 43 m²
– De caravan staat op pacht/ huurgrond: er wordt per jaar afgerekend met de verpachter/ verhuurder van de grond

  • 43 m2
  • 533 m2
  • 2

Kenmerken Meije 290

Overdracht

Vraagprijs€ 95.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte533 m2
Woonoppervlakte43 m2
Inhoud110 m3

Bouw

SoortStacaravan
BouwvormBestaande bouw
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Bewoners en vrienden aan het woord

"Alleen maar goede herinneringen. We hebben hIer 24 jaar zes maanden per jaar gewoond, een perfecte combinatie met de stad waar we de andere maanden woonden. De katten gingen mee. We hebben hier ontelbare familiebijeenkomsten en logeerpartijen gehad. Cas heeft al die jaren (24 jaar) gevist in de Meije, vanuit de tuin of met het visbootje naar de Nieuwkoopse Plassen. Alle kinderen van onze familie hebben leren vissen en kanoën in de Meije. En de fiets- en vaartochten die je hier kunt maken, zo mooi. Je zit tussen stiltegebieden van natuurmonumenten en ook vlakbij De Haack en De groene jonker. In de wintermaanden kwamen we hier ook wel voor een dag of een weekend. De Volkskrant mee en lekker zitten lezen in de rust van de Meije. En niet te vergeten het schaatsen. Adembenemend mooi tussen de rietkragen door. Wij zijn na al die jaren nog niet uitgekeken op de Meije, Nog zoveel dingen om te noemen: trekker rijden en de boer helpen met gras/hooi inhalen, de koeien op een rij tegenover de steiger als we zaten te ontbijten, het kalfje dat we geboren zagen worden naast het huisje, de kanotochten 's avonds na het werk, het spektakel van paaiende karpers in de zijsloten van de Meije. Maar ja, het is te ver van Groningen en daar wonen we sinds kort ook aan water en hebben we ook een grote tuin."

Jannie en Cas

Ligging Meije 290

Vergelijkbaar woningaanbod