Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Park Kromme Mijdrecht 21 2435 NH Zevenhoven

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 225.000,- k.k.

Voor deze woning hanteren wij een “Bieden vanaf”-prijs van € 225.000,– k.k.

Kopieer deze link en bekijk de woning alvast virtueel: https://premium.giraffe360.com/drieman/70d11e0570524cf58b09311d39f434f4/

Park Kromme Mijdrecht 21, Zevenhoven

Vrijstaande bungalow met een riante tuin waar u elke dag weer een vakantiegevoel ervaart!

Deze bungalow is gelegen in het kleinschalige recreatiepark “De Kromme Mijdrecht”. De woning ligt ingeklemd tussen de oude rivier De Kromme Mijdrecht en het natuurgebied De Groene Jonker van Natuurmonumenten. Dit is een waterrijk natuurgebied met een grote plas, ruisende rietkragen en natte graslanden. Deze afwisseling in natuur zorgt voor een bijzonder gezelschap van weide- en moerasvogels. Elk jaargetijde zijn ze in grote aantallen te bewonderen.

Het recreatiepark ziet er verzorgd uit en er is een tennisbaan aanwezig. Het park is zeer centraal gelegen in de Randstad; Amsterdam, Utrecht en Schiphol zijn met ca. 35 minuten te bereiken. De directe omgeving van deze bungalow geeft u constant het gevoel op vakantie te zijn in eigen woning!

Aan de overkant van het park bevinden zich op en aan de dijk diverse boerderijen, een beschermd natuurgebied (De Groene Jonker) en natuurlijk het doorgaande vaarwater van de Kromme Mijdrecht. De Kromme Mijdrecht is doorgaand vaarwater naar bijvoorbeeld de Nieuwkoopse Plassen en de Amstel en uiteindelijk het IJsselmeer. Mocht u toch liever wandelen of fietsen, dan hoeft u maar de deur uit te stappen! Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar Noorden of Zevenhoven.

Het maakt niet uit of u zich in de tuin of in de woning bevindt, vanaf elke ruimte op dit perceel geniet u van rust en natuur. Door de grote raampartijen heeft u vrij uitzicht over uw eigen tuin en ervaart u telkens weer een heerlijk vakantiegevoel met veel privacy.

Bij aankomst op het park treft u allereerst voldoende parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren. Via een pad langs het water met een groenstrook bereikt u de woning. Middels de royale tuin met een houten berging en een zonnig terras is de bungalow te bereiken. U treedt de woning binnen middels een lange hal waar u voldoende ruimte heeft om spullen op te bergen. Aan het eind van de hal bevindt zich het toilet met een wastafel. Grenzend aan de hal is de bijkeuken met een grote wastafel, CV-ketel en toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De slaapkamer en de woonkamer zijn aan de tuinzijde gelegen en dit biedt daarom ook weer prachtig vrij uitzicht over de riante tuin. De woonkamer is voorzien van een keukenblok met losse appratuur, een sfeervolle zithoek en toegang tot de badkamer met douche.

Hypotheek:
In het algemeen zien de hypotheekverstrekkers dergelijke zomerwoningen als een recreatieobject. Dit betekent, dat doorgaans 75-90% van de marktwaarde als hypotheek kan worden verstrekt. Maar dan dient u de recreatiewoning ook echt als 2e woning te gebruiken en dient u dus ook van beide woningen de lasten te kunnen betalen. Er zijn maar weinig partijen die een hypotheek verstrekken voor een recreatiewoning. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw hypotheekadviseur om te kijken naar de mogelijkheden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 51 m2
  • 340 m2
  • 1

Kenmerken Park Kromme Mijdrecht 21

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte340 m2
Woonoppervlakte51 m2
Inhoud190 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1963
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Park Kromme Mijdrecht 21

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod