Skip to content

Te koop: woonhuis Park Zomerlust 121 2435 NG Zevenhoven

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 250.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zevenhoven Park Zomerlust 121

Park Zomerlust 121, Zevenhoven

Kopieer de link en bekijk de woning alvast virtueel: premium.giraffe360.com/drieman/df365fa9a0f847c892e0dc7cbdb6d3e9/

Vrijstaande bungalow met een tuin op het zuidwesten op een perceel van 606 m2

Bungalowpark Zomerlust is een aantrekkelijk gelegen park in het Groene Hart van de Randstad. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn goed te bereiken en op het gebied van rust, ruimte en groen kunt u het niet beter treffen. Verder is het park gelegen aan de rivier De Kromme Mijdrecht en dankzij de aanwezigheid van een haven met ligplaatsen (indien beschikbaar/wachtlijst Belangenvereniging van Eigenaren), kunt u via het water goed uit de voeten. De grote plassen zoals de Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. Tevens is het dichtbij gelegen natuurgebied de Groene Jonker een paradijs voor vogelaars. Dit is een waterrijk gebied van ruim 100 hectare met ruisende rietkragen en natte graslanden. Hier kunt u dagelijks genieten van rust en natuurschoon.

De indeling van de woning:

Begane grond: Entree, hal met toegang tot de badkamer, praktische vaste kasten en de woonkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde en is voorzien van een schuifpui, veel lichtinval en uitzicht over de groene tuin. De keuken is aan de voorzijde gelegen en heeft tevens een toegang naar de tuin.

Tuin: De tuin met terras is gelegen op het zuidwesten. Met ruim 16 meter breed en ruim 15 meter diep is dit met recht een flinke tuin te noemen. Bij de woning is parkeerruimte beschikbaar voor 2 auto’s. Verder bevindt zich op het perceel een houten berging.

1e verdieping: Via een vaste trap bereikt u de overloop met toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, tweede toilet en een wastafel.

U bent van harte welkom om deze woning van binnen en buiten te bekijken. Maak daarom snel een afspraak!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 90 m2
  • 606 m2
  • 3

Kenmerken Park Zomerlust 121

Overdracht

Vraagprijs€ 250.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte606 m2
Woonoppervlakte90 m2
Inhoud260 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Grotendeels dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Park Zomerlust 121

Marktcijfers van Liemeer

Gemiddelde verkoopprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Liemeer

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Liemeer

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod