Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Park Zomerlust 36 2435 NG Zevenhoven

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 225.000,- k.k.

Kopieer de link en bekijk de woning alvast virtueel: premium.giraffe360.com/drieman/9c70b5b740834d87b39586868af263e9/

let op: bieden vanaf € 225.000,- k.k.

Park Zomerlust 36, Zevenhoven

Vrijstaande, gelijkvloerse bungalow met een rustgevende en zonnige ligging aan het water

• Woonoppervlakte ca. 50 m2, het is mogelijk de woning nog uit te bereiden
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
• Gelijkvloers wonen!
• Heerlijke rustgevende tuin met zonnige ligging op het zuidoosten
• Aantrekkelijk gelegen in het Groene Hart van de Randstad, dichtbij de grote steden

Bungalowpark Zomerlust is een aantrekkelijk gelegen park in het Groene Hart van de Randstad. De grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Den Haag zijn goed te bereiken en op het gebied van rust, ruimte en groen kunt u het niet beter treffen. Verder is het park gelegen aan de rivier De Kromme Mijdrecht en dankzij de aanwezigheid van een haven met ligplaatsen (indien beschikbaar/wachtlijst Belangenvereniging van Eigenaren), kunt u via het water goed uit de voeten. De grote plassen zoals de Nieuwkoopse Plassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen liggen binnen vaarbereik. Tevens is het dichtbij gelegen natuurgebied de Groene Jonker een paradijs voor vogelaars. Dit is een waterrijk gebied van ruim 100 hectare met ruisende rietkragen en natte graslanden. Hier kunt u dagelijks genieten van rust en natuurschoon.

Bent u op zoek naar een woning waar u kan wonen op de begane grond en kan genieten van een zonnige en rustgevende tuin? Lees dan snel verder! Wij nemen u alvast mee door deze woning.

U treedt de woning binnen via de woonkamer. Hier bevindt zich de meterkast, berging/bijkeuken met de CV-opstelling, de open keuken, de zithoek en een schuifpui naar de achtertuin.
Vanuit de zithoek bereikt u de badkamer. De vernieuwde badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en een wastafel.
Vervolgens komt u uit in de slaapkamer, waar voldoende ruimte is voor een 2-persoonsbed en een kast.

Tuin
Eenmaal in de tuin ervaart u een rustgevend gevoel. Hier geniet u al snel in het jaar van de zon en de prachtige natuur. De tuin grenst aan een watertje waar u heerlijk kunt genieten. Bij de woning is parkeerruimte beschikbaar voor 2 auto’s. Verder bevindt zich op het perceel een onderheide betonplaat, waar u (indien gewenst) een stenen schuur op kunt bouwen.

Ben u nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 50 m2
  • 548 m2
  • 1

Kenmerken Park Zomerlust 36

Overdracht

Vraagprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte548 m2
Woonoppervlakte50 m2
Inhoud145 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1967
Dak typePlat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Park Zomerlust 36

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod