Aankoopmakelaar Alphen aan den Rijn

Een huis kopen in Alphen aan den Rijn of directe omgeving? Kies dan voor Drieman Garantiemakelaars Alphen. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Drieman Garantiemakelaars aan het juiste adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen.

Jouw aankoopmakelaar in Alphen aan den Rijn

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Drieman Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen.

Zekerheidsgarantie met een Garantiemakelaar

Een huis kopen in Alphen aan den Rijn of omgeving met Drieman Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij het kopen van een huis een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij ook een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Team Drieman Garantiemakelaars

Ons team van aankoopmakelaars staat hieronder. Ons team beschikt over uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en een breed netwerk van contacten, wat ons in staat stelt om de beste mogelijkheden te vinden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Van het identificeren van geschikte woningen en het regelen van bezichtigingen tot het onderhandelen over de beste prijs en het begeleiden door het papierwerk, onze aankoopmakelaars zullen je door het hele proces begeleiden met professionaliteit en zorg. Bij Drieman Garantiemakelaars geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Wanneer je ervoor kiest om met een van onze aankoopmakelaars samen te werken, kun je erop vertrouwen dat je de hoogste mate van service en toewijding ontvangt.

Meer informatie over ons team als jouw aankoopmakelaar?

Wil je meer informatie over het aankopen van een huis met Drieman Garantiemakelaars als jouw aankoopmakelaar? Plan dan een afspraak in met een van onze makelaars. Hiermee weet je precies waar je staat in de huidige woningmarkt en welke mogelijkheden er voor je zijn. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een woon/adviesgesprek op via telefoonnummer 0172 – 473 351  of mail naar alphen@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars Alphen staan voor u klaar!

 

De makelaars van Drieman Garantiemakelaars Alphen

Anouk Groenendijk

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Femke Veenstra

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Gerben Hak

NVM Register Makelaar & Taxateur

John Wijling

NVM Register Makelaar & Taxateur

Lisette Kuit

NVM Register Makelaar & Taxateur

Nick van Veen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Drieman Garantiemakelaars Alphen Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar en van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn bij het kopen van een woning in Alphen aan den Rijn en directe omgeving.