Onze verkoopgaranties

Presentatiegarantie

Je woning verkoopt zich niet vanzelf. Een goede presentatie is het halve werk. Er is van alles mogelijk, maar welke strategie past het beste bij jouw huis? De basis leggen we met ons presentatiepakket. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen voor een succesvolle verkoop. Vervolgens kijken we samen of we naast het presentatiepakket aanvullende middelen voor jouw huis gaan inzetten.

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Daarom kun je jouw Garantiemakelaar altijd bereiken. Via het vaste kantoornummer kun je 24 uur per dag in contact komen met jouw Garantiemakelaar. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kun je van 9.00 – 21.00 uur op de live chat terecht. Wij staan altijd voor je klaar.

Bezichtigingsgarantie

Een Garantiemakelaar staat voor je klaar. Niet iedereen heeft overdag de tijd om woningen te bezichtigen. Vandaar dat jouw Garantiemakelaar bij uitzondering ook kan kijken of het mogelijk is om buiten kantoortijden te bezichtigen. Altijd in overleg met de verkoper.

Annuleringsgarantie

Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mocht de verkoop via Drieman Garantiemakelaars je niet bieden wat je ervan had verwacht, dan kun je de samenwerking op ieder moment kosteloos stopzetten.

Tevredenheidsgarantie

Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken over wat we gaan doen om jouw huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij jouw huis met een goed gevoel verkoopt.