Een huis kopen in Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Alphen aan den Rijn: Drieman Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Alphen aan den Rijn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Dan ben je voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw bij Drieman Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omstreken!

Huis kopen in Alphen aan den Rijn 

Een huis kopen in Alphen aan den Rijn kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar! Wij durven namelijk garanties te geven zodat je zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven. Daarnaast is kantoor Alphen onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars Alphen over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Een huis kopen met Drieman Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Alphen aan den Rijn en omstreken
  • Onze eerdere klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,5!
  • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
  • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • Je betaalt de juiste prijs
  • Een correcte en vlotte afhandeling

Drieman Garantiemakelaars begeleidt je bij de aankoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap kopen’.

Garanties bij een huis kopen in Alphen aan den Rijn

Een huis kopen in Alphen aan den Rijn met Drieman Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een extra voordeel; aankopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met onze garanties kom je niet voor verrassingen te staan.  Hierdoor kun je bij een huis kopen in Alphen een weloverwogen en juiste keuze maken. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze aankoopgaranties.

Meer informatie over het kopen van een huis met Drieman Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het kopen van je huis met Drieman Garantiemakelaars? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze makelaars. Middels dit adviesgesprek brengen we je woonwensen in kaart, praten we je bij over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en vertellen we alles over toekomstplannen van een bepaalde omgeving. Daarnaast kunnen we eventueel ook uw financiële situatie in kaart laten brengen. Neem dan gerust  contact met ons voor het inplannen van een woon/adviesgesprek op via telefoonnummer 0172 – 473 351  of mail naar alphen@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars Alphen staan voor u klaar!

 

Drieman Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn al ruim 25 jaar een Garantiemakelaar. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Alphen onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars Alphen over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.