Ga naar inhoud

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!

Al 40 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Alphen aan den Rijn en omstreken. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een woning zoeken; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen? Bij Drieman helpen wij u graag.

 

Een goede makelaar vinden in Alphen aan den Rijn, dat doe je niet zomaar. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Logischerwijs wil je graag een betrouwbare makelaar, die meedenkt en proactief handelt. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar in Alphen aan den Rijn net even dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar! Wij durven namelijk garanties te geven zodat je zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven. Daarnaast is kantoor Alphen onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars Alphen over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

 

Een makelaar in Alphen aan den Rijn en omgeving zoeken hoeft dus niet ingewikkeld te zijn. Zoals met zoveel dingen moet je weten waar je moet zoeken. Met onze 40 jaar ervaring in de makelaardij, een gemotiveerd team van professionals en onze garanties ben je bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor het verkopen of kopen maar ook voor hurennieuwbouw en taxaties zijn wij je graag van dienst. Wil je direct in contact komen met een van onze makelaars? Neem dan telefonisch contact op via 0172 – 473 351 of mail ons op alphen@drieman.nl. We helpen je graag!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

in 2023

dagen gemiddelde looptijd

in 2023

gem. onderhandelingsresultaat

in 2023

Ons team Bij Drieman Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Gerben Hak

NVM Register Makelaar & Taxateur

Lisette Kuit

NVM Register Makelaar & Taxateur

Nick van Veen

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Ger Hukker

Nieuwbouwadviseur - RMT

Anouk Groenendijk

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Sander Heikens

Nieuwbouwadviseur - KRMT

Jochem van der Meer

Nieuwbouwadviseur - KRMT

Femke Veenstra

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Jeanet Hooftman

Commercieel binnendienst medewerker

Annely Aartman

Assistent-makelaar

Arianne Hak

Management assistent

Peter Zuidema

Facilitair medewerker

Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn is beoordeeld met een 9,5

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?