NVM nieuwbouwspecialist Met jarenlange ervaring in het Groene Hart

Drieman Nieuwbouwmakelaars is een onderdeel van Drieman Garantiemakelaars. Vanuit onze verschillende vestigingen in het Groene Hart begeleiden en adviseren wij als erkend NVM Nieuwbouwspecialist al ruim 25 jaar diverse opdrachtgevers bij de ontwikkeling en afzet van hun nieuwbouwprojecten. Ons werkgebied betreft inmiddels Haarlemmermeer, Haarlem, Vinkeveen, Woerden, de gehele Rijnstreek en Bodegraven. We zijn zowel betrokken bij klein- en meer grootschalige woningbouw- en bedrijfshuisvesting projecten als bij centrumontwikkelingen waar zowel de detailhandel als woningbouw een plaats vindt.

VAN WOONWENSEN NAAR SUCCESVOLLE WOONPRODUCTEN

De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een specialisme en verdient de aandacht van een gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar. Als Drieman Nieuwbouwmakelaars zetten we ons als erkend NVM Nieuwbouwspecialist in voor een structureel gezonde woningmarkt. Dit betreft zowel de nieuwbouw van koop- als huurwoningen. Voor stabiliteit op de lange termijn is het belangrijk dat er vraaggestuurd ontwikkeld en gebouwd wordt en als nieuwbouwspecialist dragen wij daar vanuit onze marktkennis en specialistisch aanpak graag aan bij. Als Drieman Nieuwbouwmakelaars treden wij op als schakel tussen de ontwikkelaar en woningzoekers. Daarbij maken wij de vertaalslag van woonwensen naar succesvolle woonproducten. In samenwerking met ons ontwikkelt u vraaggestuurd zodat we samen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de woningmarkt.

VERZEKERD VAN KWALITEIT TIJDENS DE ONTWIKKELING EN VERKOOP

Als Drieman Nieuwbouwmakelaars zijn wij uw partner tijdens de ontwikkeling en afzet van uw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen uw ontwikkelproces. We staan naast u gedurende het gehele traject. We geven gedegen advies tijdens de planfase, verzorgen de marketing rondom uw project en zorgen ervoor dat het verkoop- of verhuurproces goed en efficiënt verloopt. We hebben door onze jarenlange ervaring en als erkend NVM Nieuwbouwspecialist aantoonbare praktijkervaring en werken volgens de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw. Bovendien zijn we voorafgaand aan het verkrijgen van de titel ‘NVM Nieuwbouwspecialist’ getest op onze kennis. Met ons als NVM Nieuwbouwspecialist bent u verzekerd van kwaliteit.

In 5 stappen naar optimaal rendement

1

Advisering bij de ontwikkeling

Doordat wij al jaren lang in contact staan met de woonconsument zijn wij dé kenner van de woonwensen van lokale woningzoekers en van de behoefte van de markt met betrekking tot de uitbreiding van de woningvoorraad. Een schat aan kennis waarmee wij helpen uw plannen te optimaliseren. We geven onder andere advies over de doelgroep, architectuur en de afzetprijs. We leveren hiervoor een onderbouwing met cijfers voor uw risico-analyse. In deze fase geven wij indien gewenst ook advies over gebiedspromotie en marketing. We zijn bovendien inzetbaar voor nieuwbouwtaxaties.

2

Verkoopvoorbereiding

Door onze opgebouwde kennis en ervaring met de verkoop van nieuwbouw zijn wij ook in staat u goed te adviseren bij de totstandkoming van de juiste verkoopstrategie om de beoogde doelgroep te bereiken en te interesseren. Dit vertaald zich in een projectspecifiek marketingplan voor de online en offline verkoopcampagne van uw project. In deze fase zijn wij ook u sparringpartner en adviseur als het gaat om de totstandkoming van de verkoopmiddelen waaronder projectwebsites, impressies, brochures en on- en offline advertenties.

3

Voorverkoop/ verhuur

Voorafgaand aan de verkoopfase is het van belang dat uw nieuwbouwproject breed onder de aandacht wordt gebracht bij de beoogde doelgroep zodat er gewerkt kan worden aan een zo groot mogelijk geïnteresseerdenbestand. Vanuit onze verschillende vestigingen in het Groene Hart beschikken we over een groot relatiebestand van woningzoekers die we in deze fase gericht en persoonlijk interesseren voor uw project. Dit doen we o.a. via de inzet van een groot netwerk aan websites, online platforms en sociale media waaronder onze eigen websites en Facebookpagina’s Funda koop en nieuwbouw en lokale nieuws en woningplatforms.

4

Verkoop/ verhuur

In de afzetfase voeren we na de officiële start verkoop- of verhuurgesprekken en verwerken wij inschrijvingen en opties van belangstellenden voor uw project. Indien nodig verzorgen we een loting. De status van woningen en de inschrijvingen houden we adequaat voor u bij in een persoonlijke ‘mijn woning’ omgeving. U en de koper of huurder ontvangen in deze fase regelmatig een rapportage over de voortgang van het verkoop- of verhuurproces.

5

After sales en klantenservice

Na aankoop van een nieuwbouwwoning, begeleiden we de kopers bij het maken van hun definitieve woningplattegrond, de koperskeuzelijst of andere wensen. We informeren de kopers over de voortgang van de bouw. Tot slot wordt de tevredenheid over het aankoopproces gemeten.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Drieman Nieuwbouwmakelaars is u graag van dienst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Drieman Alphen aan den Rijn
Anne Frankkade 25
2406 DH Alphen aan den Rijn
Nederland
0172 – 460808
nieuwbouw@drieman.nl