Huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Huis verkopen in Alphen aan den Rijn of omgeving? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Alphen aan den Rijn en omstreken is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt uit handen genomen.

Jouw verkoopmakelaar in Alphen aan den Rijn

Een huis verkopen in Alpen kan een flinke opgave zijn Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Om deze reden zijn wij niet zomaar een makelaar. Wij zijn een Garantiemakelaar! Wij durven namelijk garanties te geven zodat je zonder zorgen jouw woning uit handen kan geven. Daarnaast is kantoor Alphen aan den Rijn onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars Alphen over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar?

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. Een huis verkopen met Drieman Garantiemakelaars als jouw een makelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service verkoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het aanbieden van je huis voor juiste prijs tot en met de overdracht! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

  • Gecertificeerde NVM-makelaar in Alphen aan den Rijn en omstreken
  • Onze eerder klanten beoordeelde ons op Funda met een 9,5!
  • We geven jou een realistische en objectieve blik
  • We voeren bezichtigingen uit en laten deze efficiënt verlopen
  • Voeren ook ‘live bezichtigingen’ uit op social media om de verkoopkans te vergroten
  • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
  • We zorgen ervoor dat jouw huis voor de juiste prijs wordt verkocht
  • Een correcte en vlotte afhandeling
  • Houden contact met een menselijke en vriendelijke maat!

Drieman Garantiemakelaars begeleidt je bij de verkoop van jouw woning in 4 stappen. Deze verder toegelicht onder ‘stap voor stap verkopen’.

Kosten huis verkopen Alphen aan den Rijn

Voor het inschakelen van een makelaar voor het verkopen van je huis betaal je een courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. De verkoopmakelaar heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs verkocht! Wil je een indicatie van de kosten voor jouw woning? Klik dan hier! 

Garanties bij een huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Een huis verkopen in Alphen aan den Rijn met Drieman Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis verkopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Het verkopen met een Garantiemakelaar biedt zekerheid. Met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Hierdoor kun je jouw huis voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden een aantal  garanties. Hier is meer over te lezen onder onze verkoopkoopgaranties.

Meer informatie over het verkopen van je huis met Drieman Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis met Drieman Garantiemakelaars? Plan dan een waardebepaling in met een van onze makelaars. Als je een waardebepaling van je huis laat uitvoeren weet je de waarde van uw woning, waar je staat in de woningmarkt en hoe je de verkoop het beste kunt realiseren voor het gewenste resultaat. Neem dan gerust contact met ons voor het inplannen van een waardebepaling op via telefoonnummer 0172 – 473 351 of mail ons op alphen@drieman.nl. Wij van Drieman Garantiemakelaars Alphen staan voor je klaar!

 

Drieman Garantiemakelaars Lokale kennis met een landelijke dekking

Wij zijn niet zomaar een makelaar. Wij zijn al ruim 25 jaar een Garantiemakelaar. Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van 60 makelaarskantoren. Hiermee is het een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Daarnaast is kantoor Alphen onderdeel van Drieman, een groot netwerk in het Groene Hart. Door deze brede dekking en jarenlange ervaring bezit Drieman Garantiemakelaars Alphen over de juiste expertise en kennis om jou van dienst te kunnen zijn!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.