Huis verkopen in Alphen aan den Rijn en omgeving door Drieman Garantiemakelaars

Huis verkopen in Alphen aan den Rijn of omgeving? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Alphen aan den Rijn en omstreken is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Drieman Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
  • Fase 2: Presentatie & prijs
  • Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Drieman Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0172 - 473 351 of mail naar alphen@drieman.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.