Ga naar inhoud

Krekenlanden

2421 LA Nieuwkoop

0 vrij van 39

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nieuwkoop Krekenlanden

KREKENLANDEN
Duurzaam wonen in een historische polder!

UNIEK AANBOD
Aan de noordzijde van Nieuwkoop, direct aan het Park Buytewech, verrijst binnenkort Krekenlanden. Dit project bestaat uit 60 woningen, waarvan 39 duurzame koopwoningen, gelegen in een landelijke en waterrijke omgeving. Het gevarieerde koopaanbod bestaat uit 16 rijwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 13 vrijstaande woningen. De woningen worden gerealiseerd op verschillende wooneilanden, omringd door water en met ieder een eigen karakter.

De woningen zullen in een traditionele stijl worden gebouwd, passend bij de landelijke omgeving. Dit ontwerp staat nog niet vast, het definitieve ontwerp zal in samenspraak met geïnteresseerden worden uitgewerkt. Vele kavels liggen aan het water of kijken heerlijk weg richting Park Buytewech.

WOONWENSEN-ENQUÊTE
Krekenlanden wordt samen met geïnteresseerden ontwikkeld. Het ontwerp van het project wordt nog uitgewerkt, via de projectwebsite www.krekenlanden .nl kunt u uw persoonlijke woonwensen opgeven middels de woonwensen-enquête. De architect van Krekenlanden neemt de uitkomsten van deze enquête mee in het schetsontwerp. De wensen van de potentiële bewoners zullen dus worden vertaald naar een woningontwerp, uiteraard rekening houdend met de kaders die voor het plan gelden.

Als u de enquête via de projectwebsite heeft ingevuld, zult u t.z.t. ook worden uitgenodigd voor de workshop. Daar zal het schetsontwerp worden gepresenteerd en uw mening hierover worden gevraagd. Na afloop kan de architect – gebruik makend van alle nieuwe input – het ontwerp verder uitwerken. Uiteraard zullen ook onderwerpen als duurzaamheid en natuurinclusief bouwen in deze workshop worden meegenomen.

NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in Nieuwkoop betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving, centraal in het Groene Hart met alle voorzieningen binnen handbereik. Nabij het plan is een lagere school en zijn er diverse sportverenigingen op een paar minuten fietsen of zelfs loopafstand. Op de wooneilanden komen verschillende speelmogelijkheden voor kinderen, welke in overleg met bewoners en de gemeente zullen worden ingericht.

Binnen enkele minuten bent u in het gezellige dorpscentrum van Nieuwkoop, ook het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ligt om de hoek. Hier wandelt, fietst, of vaart u de mooiste routes en ontdekt u deze schitterende locatie in het Groene Hart. Daarnaast bent u binnen een half uur in Utrecht, Leiden of Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik!

BLIJF OP DE HOOGTE!
Heeft u interesse in Krekenlanden en wilt u graag op de hoogte blijven? Meldt u dan via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief! U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang en de planning. Via de projectwebsite kunt u ook de woonwensen-enquête invullen, dit is uiteraard niet verplicht maar wel een unieke kans om mee te denken over de wijk waar u wellicht in de toekomst doorheen zult rijden naar uw nieuwe woning!

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken Krekenlanden

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteKrekenlanden

Bouwtypes Krekenlanden

Maandlasten Krekenlanden

Ligging project 'Krekenlanden'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914