Ga naar inhoud

De heren van Acht - Rijnsaterwoude

2465 AG Rijnsaterwoude

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van 6

€ 297.000,- t/m € 329.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Rijnsaterwoude De heren van Acht – Rijnsaterwoude

100% VERKOCHT: De Heren van 8 – Rijnsaterwoude

Groene Hart
‘De Heren van 8’ is gelegen in het karakteristieke dorp Rijnsaterwoude (gemeente Kaag en Braassem) dat centraal gelegen is tussen de Westereinderplassen, het Braassemermeer en de Kaag. Een buitenkans om midden in ‘t Groene Hart te wonen en te kiezen voor rust, ruimte, recreatie en buitensport.

Centraal in de Randstad
Het dorp Rijnsaterwoude ligt midden in de randstad in het Groene Hart. Leimuiden, Schiphol en Alphen aan den Rijn zijn door snel te vinden uitvalswegen binnen 10 minuten te bereiken en ook andere grote steden zoals Leiden (20 min.), Amsterdam (25 min.) en Den Haag (30 min.)zijn vanwege de centrale ligging snel en gemakkelijk te bereiken. Naast de gunstige ligging van Rijnsaterwoude in de Randstad ligt het dorp dus ook midden in het Groene Hart.

Het dorp
Rijnsaterwoude is een gezellig dorp met een actieve dorpsgemeenschap met circa 1.300 inwoners. Door het kleine dorp kennen de mensen hier elkaar bij naam en kijken ze naar elkaar om. Er is een rijk en actief verenigingsleven met veel betrokken vrijwilligers. Een plek waar jij je snel thuis zal voelen.

Het project
De Heren van Acht is een kleinschalig project welke bestaat uit 6 herenhuizen. Door de beschutte ligging van de woningen is het rustig wonen en kun je echt genieten van de groene omgeving. De 6 woningen hebben een landelijke moderne architectuur en past om deze reden perfect bij dit unieke dorp en haar inwoners.

Kenmerken van de woningen:
– Beschutte ligging nabij de Herenweg
– Ruime eerste verdieping met 3 slaapkamers
– Extra slaapkamers te realiseren op 2e verdieping
– Circa 115 tot 134 m2 woonoppervlak
– Inclusief sanitair en tegelwerk
– Externe berging bij de woning
– Mogelijkheden tot uitbouw van 1.20 of 2.40 meter
– Mogelijkheid tot zonnepanelen
– Tussenwoning standaard uitgerust met dakkapel
– Koopsommen vanaf €297.000,-

Uw Nieuwbouwwoning!
Een nieuwbouwwoning brengt veel voordelen met zich mee. Aanvullende woonwensen kunnen voor de bouw nog worden aangeleverd waarmee de woning helemaal naar uw smaak kan worden aangepast! De meeste wensen, zoals een uitbreiding van de begane rond of de inrichting van de tweede verdieping zijn op papier gezet, inclusief de kosten daarvan. U kunt dus voor het grootste gedeelte precies uitrekenen wat de gewenste aanpassingen zouden betekenen. Daarmee maakt u een weloverwogen beslissing, nog voor de bouw, want wellicht kunt u een gedeelte van deze kosten al meefinancieren in uw hypotheek. U weet snel waar u aan toe bent. Dat woont straks wel zo plezierig!

PLANNING
De bouw van de 6 herenhuizen zal naar verwachting eind 2018 starten. De verwachte oplevering van ‘De Heren van Acht’ zal een jaar later plaatsvinden.

VERKOOP HUIDIGE WONING?
Wellicht bent u reeds in het bezit van een koopwoning en verneemt u graag wat uw woning in de huidige markt opbrengt. Onze makelaars komen graag bij u langs om een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling af te geven en de verkoopmogelijkheden van uw huidige woning met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn.

CONTACT
Heeft u belangstelling in of vragen over “De Heren van Acht”? Neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!

 • 115-134 m2
 • 102-150 m2

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken De heren van Acht - Rijnsaterwoude

Overdracht

Prijs€ 297.000,- t/m € 329.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte115-134 m2
Perceeloppervlakte102-150 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes De heren van Acht - Rijnsaterwoude

Verkocht

Herenhuis (Hoek)

€ 320.000,- t/m € 329.000,-

 • 134 m2 Woon opp.
 • 105-150 m2 Perceel opp.
 • 500 m3 Inhoud
Verkocht

Herenhuis (Tussen)

€ 297.000,-

 • 115 m2 Woon opp.
 • 102 m2 Perceel opp.
 • 435 m3 Inhoud

Maandlasten De heren van Acht - Rijnsaterwoude

Ligging project 'De heren van Acht - Rijnsaterwoude'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374