Ga naar inhoud

Riethof

3446 JD Woerden

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van 0

€ 155.000,- t/m € 242.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Woerden Riethof

100% VERKOCHT!

Appartementen
De appartementen bevinden zich in het markante hoekgebouw van De Riethof en bepalen het gezicht van het project en eiland III. Op elke verdieping zijn twee ruime driekamerappartementen te vinden, met een oppervlakte tussen de 67 en 74 m2. Alle appartementen zijn in de lengte ontwikkeld en hebben daardoor een fantastische gevellengte met veel daglicht en zicht op de omgeving, hierdoor heeft elke plek in huis iets bijzonders.

De woningen zijn voorzien van een ingerichte keuken, badkamer en separaat toilet. Ieder appartement heeft een buitenruimte in de vorm van een balkon of tuin. Naast een inpandige berging, waarin ruimte is voor onder andere een wasmachine en droger, beschikken de appartementen over een eigen (fietsen)berging. Deze is te bereiken via het gezamenlijke binnenterrein van De Riethof. Op dit terrein heeft elke eigenaar bovendien een eigen parkeerplaats. Het beheer van de gemeenschappelijke ruimtes wordt ondergebracht in een vereniging van eigenaars (vve).

De vormgeving van het pand is geïnspireerd op de Hollandse pakhuisarchitectuur. Een kloek bakstenen volume met een strak raster van metselwerk penanten en hoge vensters. Als koper kunt u persoonlijke keuzes maken in het patroon van het metselwerk en de detaillering van de kozijnen (Frans balkon of bloembak). De kleinschalige opzet van het appartementengebouw maakt het plan persoonlijk en uniek. De mogelijkheid om zelf de invulling van de kozijnen en het type metselwerk te kiezen versterkt dit.

Stadswoningen
Kenmerkend voor de stadswoningen is dat u, als koper, een ruime keuzevrijheid heeft met betrekking tot de afwerking. Ook kan de basiswoning, al direct of in de toekomst, uitgebreid worden in diepte en hoogte. U kunt op deze manier echt uw eigen woning realiseren. De woningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en de mogelijkheid om er op de tweede verdieping nog twee te realiseren. Standaard zijn de huizen voorzien van een volledig ingerichte badkamer en een fraaie keuken. Optioneel kunt u op de eerste verdieping een toilet buiten de badkamer realiseren.

De woningen hebben een berging en een ruime tuin, die vanaf het gezamenlijke binnenterrein te bereiken is. Op dit terrein hebben alle woningen bovendien een eigen parkeerplaats. In de basis kunt u kiezen uit drie gevelindelingen en drie verschillende baksteentinten. Vervolgens is het mogelijk om zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde uw woning uit te breiden. Aan de voorzijde versterkt een individuele dakkapel of een optopping van de gevel de individualiteit. Tevens voegt deze optie veel bruikbare ruimte toe op zolder. Aan de achterzijde kunt u elke verdieping uitbreiden! Met deze ingrediënten is het mogelijk om uw eigen huis zowel binnen als buiten volledig af te stemmen op uw eigen wensen.

  • 72-114 m2

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken Riethof

Overdracht

Prijs€ 155.000,- t/m € 242.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte72-114 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Riethof

Maandlasten Riethof

Ligging project 'Riethof'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

51.513