Ga naar inhoud

Willem dreesstraat 126

2406 DP Alphen aan den Rijn

Verhuurd

€ 1.200,- Per maand

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Willem dreesstraat 126

ACTUELE STATUS
De inschrijfperiode voor deze huurappartementen is gesloten, wij nemen hier dan ook geen inschrijvingen meer voor in behandeling.

Midden in het centrum, direct naast het winkelcentrum de Aarhof, worden in het in aanbouw zijnde nieuwbouwproject Aarkadekwartier een aantal luxe en toekomstbestendige 3-kamer huurappartementen aangeboden. De appartementen beschikken over een woonoppervlak van 80 m2, zijn voorzien van een eigen berging en een privé parkeerplaats in de onder het complex afgesloten parkeergarage.

LUXE APPARTEMENTEN
De appartementen zijn zeer energiezuinig, luxe en helemaal compleet: dus inclusief luxe keuken, fraai sanitair en tegelwerk, stijlvolle vloer en wandafwerking, gordijnen en bovendien voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en vloerkoeling! Na oplevering van uw appartement is het alleen nog meubels erin en u woont! Genieten van een prachtige nieuwbouwappartement midden in het centrum met alle gemakken van dien!

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Midden in het vernieuwde centrumgebied van de Lage Zijde woont u in een sfeervolle en gezellige omgeving. Hier kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en nog veel meer. Het centrum biedt een breed scala aan winkels. Van supermarkten tot modewinkels, van een drogisterij tot speciaalzaken. Maar dat is nog niet alles. Er is ook volop gelegenheid om te genieten van de vele terrasjes aan de direct nabijgelegen passantenhaven, een lekkere kop koffie te drinken of een heerlijke lunch in het zonnetje

GOED BEREIKBAAR EN CENTRAAL
Vanuit uw woning kunt u met gemak snel alle kanten op. Een middagje met de (klein)kinderen naar de tegenover gelegen bibliotheek, een avondje uit met vrienden of bijkletsen op een terrasje, het kan allemaal. De bushalte direct voor de deur brengt u binnen enkele minuten naar het station Alphen aan den Rijn. Ook kunt u in de directe omgeving voor zorg terecht, zoals een gezondheidscentrum aan de op loopafstand gelegen Toussaintstraat met onder andere een huisartsenpraktijk en apotheek. Kortom, alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik

DE VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJ;
– Wonen midden in het centrum van Alphen met alles binnen handbereik.
– Direct naast de Bibliotheek, winkelcentrum Aarhof en de nabijgelegen passantenhaven.
– Fraaie buitenruimte aan de Vest of het water en toekomstige park aan de Kort Aar.
– Woning voorzien van luxe keuken met inbouwapparatuur
– Fraai afgewerkt toilet en badkamer met meubel en inloopdouche
– Inclusief mooie pvc vloer, wandafwerking en stijlvolle gordijnen
– Kortom meubels erin en u woont!
– Gehele woning voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.
– Eigen individuele berging en privé parkeerplaats in de afgesloten garage

HUURPRIJZEN
De huurprijzen zijn € 1.200,- p.m. exclusief servicekosten (ca. € 30) en energielasten.

HUURVOORWAARDEN:
Huurperiode: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een minimale periode van één jaar, waarna de overeenkomst voor onbepaalde tijd doorloopt.
Huurprijs is € 1.200,- per maand exclusief ca. € 30 servicekosten (excl. energielasten).
Waarborgsom: 1 maand huur bij een toereikend inkomen en beperkte onzekerheden voor verhuurder.

In de huur is inbegrepen de pvc vloer, wandafwerking, complete keuken voorzien van inbouwapparatuur, complete badkamer met wastafelmeubel, (fietsen)berging en eigen parkeerplaats in de garage.

INKOMENSNORM
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen vier maal de kale huur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor de helft meegerekend. Voor gepensioneerden geldt dat het inkomen minimaal 3,5 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Hierbij wordt gevraagd om kopieën waaruit blijkt wat de jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn.

Bij eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) dienen op het inkomen in mindering te worden gebracht.

WERKGEVERSVERKLARING
Er wordt een werkgeversverklaring (vaste aanstelling) gevraagd. Deze verklaring dient van een recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over twee volledige boekjaren te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken.

VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDER(S)
Indien u momenteel een woning huurt wordt tevens een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring.

NVM WOONTOETS
Om u als huurder te screenen dient u mee te werken aan de NVM woontoets. De kosten van € 35,- excl. btw komen voor uw rekening.

CONTACT
Heeft u belangstelling of vragen over deze huurappartementen neemt u dan contact op met Drieman Garantiemakelaars via telefoon of per mail en wij informeren u graag verder!

  • 80 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 1.200,- Per maand

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte80 m2
Inhoud268 m3

Bouw

SoortBovenwoning
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, Driedubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Alphen aan den Rijn

Gemiddelde verkoopprijs in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Alphen aan den Rijn

Landelijk gemiddelde: 2.770