Ga naar inhoud

Vest 52

2406 BZ Alphen aan den Rijn

Verkocht

€ 317.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Vest 52

30 APPARTEMENTEN
Het Aarkadekwartier bevat 30 gelijkvloerse ruim opgezette en lichte appartementen, verdeeld over vijf appartementengebouwen met vier á vijf woonlagen: Dok, Kade, Vest, Aar en Regt Elk appartementengebouw heeft zijn eigen signatuur en unieke uitstraling. De appartementen zijn in grootte variërend tussen de ca. 67 en ca. 154 m2 en allen met een eigen balkon, loggia of tuin.

Bij de appartementen krijgt u één of twee privé parkeerplaatsen en een berging in de parkeergarage onder het appartementengebouw. Elk appartement heeft de beschikking over één (of meerdere) heerlijke buitenruimte(n). Afhankelijk van de ligging kunt u genieten van een uitzicht op een groen park, een plein of het water.

Alles voor gemak
Vanuit uw appartement wandelt u zo het centrum in om even een boodschap te doen of voor een heerlijke avond uit. De auto parkeert u in de garage, waarna u de lift of de trap neemt naar uw woning. Alles voor gemakkelijk en comfortabel wonen vindt u in de appartementen van het Aarkadekwartier.

Ter inspiratie vindt u van elk van de appartementen uitgewerkte en ingerichte plattegronden. In de plattegronden zijn verschillende kopersopties verwerkt.

VEST
Er zijn twee varianten: Vest I en Vest II

Vest I
De appartementen van type Vest I bevinden zich op de begane grond.

Vest II
De appartementen van type Vest II zijn verdeeld over de verdiepingen één tot en met vier.

Bouwnummer: 52
Type: Vest 2
Afmeting balkon: 6 m²
Ligging balkon: W/ZW

Er komen 15 appartementen van het type Vest over vijf woonlagen. Deze sfeervolle (ca. 80 m²) en zeer praktisch ingedeelde appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en een brede woonkamer aan de Vest. U beschikt over een balkon op het westen/zuidwesten, waar u kunt genieten van de middag en avondzon.

De 3 appartementen Vest op de begane grond hebben naast een loggia, ook een intieme tuin aan het binnengebied. Appartementengebouw Vest kenmerkt zich door haar warm rode steen met witte accentstenen, de brede raampartijen en de statige aluminium geveldelen op de bovenste verdieping.

U heeft geen zorgen over parkeren; u krijgt een privé parkeerplaats in de parkeergarage, hier is ook uw berging gelegen.

KENMERKEN

• Appartementen aan de Vest
• Woonoppervlak ca. 80 m2
• Breedtemaat 6,9 meter
• Op de begane grond: een tuin en een loggia
• Op de verdiepingen: een balkon
• Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
• Eigen berging en 1 parkeerplaats Energiezuinig en gasloos
• Diverse opties om uw droomappartement te realiseren

Opties*
– Extra / verplaatsen balkondeur
– Hefschuifpui bij balkon;
– Verschillende keukenindelingen
– Aanpassing sanitair in badkamer

*Afhankelijk per bouwnummer

  • 80 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 317.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte80 m2

Bouw

Geen eigenschappen

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging