Ga naar inhoud

Woningtype B 16

2355 BH Hoogmade

Verkocht

€ 370.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Woningtype B 16

WEIDSE WETERING
“Waar landelijk en centraal wonen samenkomen”

WONEN IN WEIDSE WETERING
Aan de rand van het dorp Hoogmade, direct tegen de uitgestrekte polder, komt de nieuwe wijk Weidse Wetering. De door water en weilanden omgeven wijk bevat 40 stijlvolle koopwoningen in verschillende prijsklassen voor zowel starters als doorstromers. De woningen zijn zeer energiezuinig en worden gasloos opgeleverd waarmee ze klaar zijn voor een duurzame toekomst. De tussen- en hoekwoningen kennen verschillende woonoppervlaktes en zijn verdeeld over 4 fraai vormgegeven woonblokken waarbij diverse woningen beschikken over een royaal perceel en riante berging. Het zogenaamde wooneiland is omringd door een brede sloot die aan twee zijden grenst aan de polders van Hoogmade. Vanuit de wijk en de woningen kijk je weg over het weidse landschap en ervaar je de rust, de ruimte en het vrije gevoel wat zo kenmerkend is voor het landelijk wonen in Hoogmade.

WONINGTYPE B
Woningtype B bestaat uit 8 stijlvolle tussen- en hoekwoningen, met woonoppervlaktes van 120m² tot 125m². Deze woning, bouwnummer 16, heeft met 125m² het grootste woonoppervlak in dit type. Dit komt door de fraaie dwarskap, die op de 2e verdieping een mooie ruimte creëert. De woningen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een mooie, lichte badkamer. Er zijn verschillende opties voor extra comfort en woonplezier. Zo is het bij alle woningen mogelijk om het woonoppervlakte van de woning te vergroten door een uitbouw in de achtertuin. Wil je nog meer zolderruimte? Plaats dan een dakraam of dakkapel, zo creëer je één of twee extra slaap- of werkkamers.

KENMERKEN BOUWNUMMER 16:
– Woonoppervlakte van 125m² GBO
– Extra ruime berging (6 m2) in achtertuin
– Kaveloppervlakte van 112m²
– Tuingerichte woonkamer
– Openslaande deuren naar tuin als optie mogelijk
– Drie slaapkamers
– Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
– Vrij indeelbare zolder verdieping met ruimte voor extra (slaap)kamers
– Dakkapellen en dakvensters mogelijk
– Dwarskap waardoor er een ruime 2e verdieping ontstaat
– Uitbouw begane grond met 1,2 mogelijk
– Inclusief bodemwarmtepomp met verwarming en koeling
– Vloerverwarming/koeling op begane grond en eerste verdieping, tweede verdieping als optie mogelijk.
– Dorpse charme in landelijke omgeving
– Centraal in de Randstad

GENIETEN VAN LANDELIJK WONEN EN DE NABIJHEID VAN DE STAD!
Het dorp Hoogmade ligt ten noordwesten van Leiden maakt onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem en is centraal gelegen in het Groene Hart. De dorpskern wordt omgeven door een waterrijk en uitgestrekt polderlandschap en ligt midden in een rustgevende natuurlijke omgeving waar het volop genieten is! Bovendien ligt Hoogmade aan het bekende riviertje de Does. Het riviertje de Does is onlosmakelijk met het dorp verbonden en wie Hoogmade via het water binnenkomt, raakt onmiddellijk gecharmeerd van de landelijke schoonheid van het dorp. In de dorpskern en rond de Does vindt je o.a. gezellige restaurantjes, een supermarkt, de nieuwe brede school Ter Does met een basisschool en kinderopvang, diverse bootverhuurders en een eigen jachthaven aan de Kromme Does. Dankzij de centrale ligging van Hoogmade kan het landelijk wonen ook gecombineerd worden met de gemakken van de stad.

LEIDEN, AMSTERDAM EN SCHIPHOL BINNEN HANDBEREIK
De charme van het landelijk wonen in een dorpse setting in combinatie met de centrale ligging maakt het wonen in Hoogmade zo geliefd. Want door de ligging nabij de A4 zijn de grotere woon-werk steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam maar ook Schiphol snel bereikbaar. Zo ligt het centrum van Leiden op slechts enkele minuten afstand. In deze prachtige stad kun je heerlijk genieten van de vele gezellige winkels, de bioscoop en het theater of gewoon van een kop koffie op een terras.

ERVAAR HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL IN JE EIGEN WOONPLAATS!
Wonen in Hoogmade is wonen in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Het geliefde dorp Hoogmade kent niet voor niets een eigen camping. De rust, de dorpse charme, de diverse wandel- en fietsroutes door de polder, de vele vergezichten over het landschap met de kenmerkende molens, de ligging aan de Does en de aanwezigheid van een eigen jachthaven is wat Hoogmade zo geliefd en uniek maakt. Trek de polder in op de fiets, huur een bootje en maak een een vaartocht richting het Braassemermeer, de Kagerplassen, de Wijde AA of het centrum van Leiden. Gooi een hengel uit vanuit je eigen achtertuin, ga eens suppen, kanoën of zeilen en ervaar het ultieme vakantiegevoel in je eigen woonplaats!

  • 125 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 370.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte125 m2
Inhoud475 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Jacobswoude

Gemiddelde verkoopprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 2.770