Ga naar inhoud

Koetshuis I 4

2352 JG Leiderdorp

Verkocht

€ 590.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Koetshuis I 4

Op een schitterende locatie, direct aan de Oude Rijn, komt Rhijnstaete. Een nieuwe buitenplaats, bestaande uit een monumentale vrijstaande villa uit 1880 en een Koetshuis met daarin 6 royale appartementen, allen gelegen aan een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin. Hier geniet u van het goede leven met de beleving van het water van de Oude Rijn en met hartje Leiden en de voorzieningen van Leiderdorp op loopafstand. Lekker midden in het leven dus, maar dan wel met het comfort en gemak van alles gelijkvloers, een eigen royale buitenruimte én een gemeenschappelijke tuin van maar liefst 1500 m², voorzien van jeu de boules baan, terrassen en een buitenkeuken.

Bouwnummer 4
Dit riante 3-kamerappartement ligt op de verdieping, beschikt over 95 m² woonoppervlak een royale living met open keuken en openslaande deuren naar het fraaie balkon van ca. 11m2. Ook heeft u een Frans balkon op het zuidoosten, waardoor u overal geniet van het mooie zicht op de tuin en altijd een fijne plek vindt in de zon óf de schaduw. De verschillende ruimtes in deze appartementen zijn ruim van opzet en bieden u alle ruimte om uw woonwensen waar te maken!

Alle voordelen voor u op een rij
– Riant 3-kamer appartement met ca. 95 m2 woonoppervlak.
– Groot balkon van ca. 11 m2 en Frans balkon op het zuidoosten.
– Extra hoge verdiepingshoogte voor ruimtelijke beleving
– Gelegen aan de onder architectuur ontworpen gemeenschappelijke tuin.
– Inclusief 2 privéparkeerplaatsen en privéberging.
– Veel voorzieningen op loopafstand waaronder winkelcentrum Winkelhof.
– Duurzame gasloze appartementen met comfortabele vloerverwarming en -koeling.
– Voorzien van duurzaam ventilatiesysteem voor een gezond binnenklimaat.
– Bijna energieneutraal met zonnepanelen op de eigen meter
– Voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk met veel keuzevrijheid.
– Professionele begeleiding bij aankoop en afwerking van uw toekomstige appartement!

Buitenplaats aan de Oude Rijn
Via de stijlvolle oprijlaan komt u elke dag heerlijk thuis. U parkeert uw auto eenvoudig op uw eigen privéparkeerplaats. Alle woningen beschikken over 2 privé parkeerplaatsen en een privéberging.

Gemeenschappelijke tuin
Bewoners en bezoekers van deze unieke buitenplaats genieten van een gezamenlijke tuin, niet zomaar één, maar een tuin van formaat die onder architectuur wordt aangelegd en waarin prachtige, oude bomen staan. De gezamenlijke tuin versterkt tevens de sociale controle en cohesie. Hier kent u uw buren en zoekt u ze op als u er zin in heeft, bijvoorbeeld voor een barbecue of een potje jeu de boules. Ook kunt u hier ideaal terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie en heeft u alle ruimte om met de (klein)kinderen de mooie momenten te vieren. Over het onderhoud van de tuin geen zorgen, dit wordt geregeld via de VvE. Kortom: Wel de lusten, niet de lasten.

Duurzaam en comfortabel
Wie een appartement koopt in Rhijnstaete, is verzekerd van veel comfort door de nieuwste bouwtechnieken, uitstekende isolatie en duurzame installaties. Rhijnstaete wordt gebouwd volgens de normen en eisen van BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dat betekent dat u een toekomstbestendig appartement koopt dat gasloos is en beschikt over veel comfort en een gezond binnenklimaat. Warm water en verwarming worden geregeld via een luchtwarmtepomp. Deze warmtepomp vervangt de gasgestookte cv-ketel van vroeger. De vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een constante temperatuur in huis.

We laten u graag vrij
De appartementen worden behangklaar afgewerkt en opgeleverd met modern en nog volledig naar eigen wens aan te passen sanitair en tegelwerk. Ook bieden wij diverse andere opties aan om van dit huis een thuis te maken. De appartementen worden opgeleverd zonder keuken. Deze ruimte is zo smaakgebonden dat we de keuze liever aan de bewoners overlaten.

Begeleiding van A tot Z
Ziet u zichzelf hier al wonen? Alle kopers worden door de makelaar en kopersbegeleider van A tot Z begeleid en uitgebreid geïnformeerd over het project en het proces. Ook denken wij graag met u mee voor het maken van meerwerkkeuzes, en heeft u tot en met de oplevering altijd een vast aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Planning
Op dit moment is de aannemer de bouw aan het voorbereiden. Naar verwachting start de bouw maart 2023 (dit jaar). De oplevering van de appartementen zal naar verwachting eind 2023 dan wel begin 2024 plaatsvinden!

Interesse
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan gerust contact met ons voor de actuele beschikbaarheid. We zijn u graag van dienst en informeren u dan verder over de mogelijkheden.

  • 95 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 590.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte95 m2
Inhoud262 m3

Bouw

SoortBovenwoning

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Leiderdorp

Gemiddelde verkoopprijs in Leiderdorp

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Leiderdorp

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Leiderdorp

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Leiderdorp

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Leiderdorp

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Leiderdorp

Landelijk gemiddelde: 2.770