Ga naar inhoud

Dorpsstraat 103b

2421 AW Nieuwkoop

Verkocht

€ 659.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Dorpsstraat 103b

COPEKWARTIER I
Nieuwbouwproject van winkels en luxe appartementen in de historische dorpskern van Nieuwkoop, gebouwd onder architectuur door Marco Bruijnes Architecten.

UNIEKE LOCATIE
Op deze unieke locatie worden 2 grote, luxe appartementen met ruime patio’s aangeboden. Gelegen aan de rand van het gezellige Reghthuysplein heeft u op de eerste en tweede verdieping prachtig uitzicht op de Dorpsstraat, de toren en het Nieuwkoopse Plassengebied. De plek is een goede uitvalsbasis voor woon-werkverkeer, midden in het Groene Hart maar ook centraal in de Randstad. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage van Nieuwe Cope op loopafstand.

LUXE APPARTEMENTEN
De luxe appartementen hebben een hoge energiekwaliteit, voldoen aan alle moderne eisen en zijn levensloopbestendig. De appartementen zijn 30 meter diep (185 of 206,5 m2) en bestaan uit een riante woonkamer (50 m2) aan de voorzijde, 2 of 3 slaapkamers aan de achterzijde met daartussen de keuken en eetkamer (40 of 55m2). Keuken en eetkamer beschikken over veel daglicht door de aangrenzende patio (24,3 of 13,4 m2). Verder beschikken de appartementen over een bijkeuken annex technische ruimte, study, en 2 badkamers. De woningen hebben een eigen entree aan de Dorpsstraat, met bergingen, trappenhuis, een grote lift en franse balkons aan de Dorpsstraat.

APPARTEMENT 2 – Dorpsstraat 103b
Dit is een 3 tot 4 kamerappartement gelegen op de 2e (bovenste) verdieping. Een buitenkans om in het gezellige hart van Nieuwkoop te wonen. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Een ruime lift brengt u naar de voordeur van dit appartement.

De indeling is alsvolgt:
Entree met de meterkast. Living ( 50,3 m2) met in het verlengde een keuken en eethoek (43,6 m2). Franse balkons zorgen voor het contact met de gezellige Dorpsstraat. De patio van 13,4 m2 is via twee openslaande deuren bereikbaar en op het zuidoosten georiënteerd. Bijkeuken annex technische ruimte (9,9 m2) met de cv-ketel en de w.m./droger aansluiting. Master bedroom (16,7 m2) met inloopkast (5,7 m2) en eigen badkamer die u nog zelf kunt indelen. De 2e slaapkamer (15,8 m2) beschikt ook over een eigen badkamer en uiteraard is er ook nog een separaat toilet. Verder is er een study (7,5 m2 ).

Op de begane grond beschikt de woning over een eigen berging (9,2 m2) en een eigen parkeerplek in de parkeerkelder van Nieuwe Cope op loopafstand.

KOOPSOM
Appartement 2 Dorpsstraat 103b € 659.000,- v.o.n.

BIJZONDER DORP
Nieuwkoop is een bijzonder dorp, niet alleen vanwege de unieke ligging in de Randstad maar ook door de combinatie van prachtige natuur met een rijk cultureel leven. Van oudsher inspireerde het dorp al de schilders van de Haagse School. De historie van Nieuwkoop is nog altijd voelbaar, de toren en het Reghthuys dateren uit de 17e eeuw. Rondom dit gezellige plein is een scala aan horeca, winkels en de gemoedelijke zaterdagmarkt wat Nieuwkoop een gezellig dorpshart geeft.

Verder biedt Nieuwkoop vele watersportvoorzieningen. Nieuwkoop beschikt over een roeivereniging, Zeilvereniging Noord-Zuid en Zeilschool Nieuwkoop. Verder zijn er diverse kanoroutes door de Nieuwkoopse Plassen uitgezet om de echte natuur te proeven. Tenslotte zijn er verschillende golfclubs in de buurt te vinden voor de liefhebber.

PLANNING
De bouw van Copekwartier I is inmiddels gestart.
De verwachting is dat de appartementen het 1e kwartaal 2020 opgeleverd kunnen worden.

CONTACT
Heeft u belangstelling of vragen over Copekwartier I neemt u dan vrijblijvend contact op met Drieman Garantiemakelaars
Wij informeren u graag verder over dit prachtige appartement!

Kijk voor meer informatie ook op de projectwebsite.

  • 185 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 659.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte185 m2
Inhoud576 m3

Bouw

SoortBovenwoning
Dak typePlat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Nieuwkoop

Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 2.770