Ga naar inhoud

Hortensiastraat 2

2461 TZ Ter Aar

Verkocht

€ 85.000,- Kosten koper

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Hortensiastraat 2

BOUWKAVELS HORTENSIASTRAAT – PAPENVEER: NU IN VERKOOP

INSCHRIJVING GESTART! INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET VRIJDAG 21 JUNI 2019!

JE DROOMHUIS IN PAPENVEER
Altijd al gedroomd om je eigen huis te (laten) bouwen of deze droom samen met bekenden te realiseren? Aan de Hortensiastraat in Papenveer wordt een perceel aangeboden van circa 4.200 m2 met de mogelijkheid voor de realisatie van 4 woningen. Het perceel is opgedeeld in 4 losse bouwkavels van ca. 1.000 m2. Het is ook mogelijk om meerdere kavels dan wel de gehele kavel te kopen voor de realisatie van één of meerdere woningen.

DE LOCATIE
De kavels zijn gelegen aan het uiteinde van de nieuwe Hortensiastraat in Papenveer. De kavels liggen beschut en wat verscholen op een perceel achter de bebouwing aan zuid-west zijde van de woningen aan de Bloemenstraat. Aan de voor en achterzijde worden de kavels omsloten door een smalle watergang en kas. De tuin van de nieuw te bouwen woning zal een zuid-/westelijke ligging hebben. Er is volop ruimte voor parkeergelegenheid op eigen terrein en een tuin rondom.

KOOPSOMMEN
De kavels kunnen op verschillende manieren verkocht worden. Mocht u interesse hebben in het gehele perceel dan is het bijvoorbeeld mogelijk om het gehele perceel in één keer aan te kopen. Prijzen zijn exclusief de aankoop van 5.000 m2 glasrechten. In de afbeeldingen is te zien op welke manieren de kavels verkocht kunnen worden. De vierkante meters zijn dus indicatief, evenals de koopsomverdeling van de kavels. Hieronder een mogelijke verdeling van de koopsommen:

Kavel 1 € 85.000,- k.k.
Kavel 2 € 85.000,- k.k.
Kavel 3 € 85.000,- k.k.
Kavel 4 € 85.000,- k.k.
Kavel 3 + 4 € 170.000,- k.k.
Complete kavel: €340.000,- k.k.

BIJKOMENDE KOSTEN WAARONDER:

Glasrechten
Hoewel het bestemmingsplan voor maximaal 4 vrijstaande woningen is goedgekeurd zal de nieuwe eigenaar voor elke te realiseren vrijstaande woning nog wel 5.000 m2 aan glasrechten moeten kopen (indicatie ca. € 100.000 voor 5.000m2). Drieman Garantiemakelaars kan u informeren over de mogelijkheden hiervoor.

Overdrachtsbelasting
Bij de aankoop van de kavel wordt er bij de levering overdrachtsbelasting in rekening gebracht, bij een bouwkavel is dit 6% van de koopsom.

Kosten aanleg infra
Om de kavels te ontsluiten zal er op kosten van de koper(s) een bijdrage verlangt worden voor de nog aan te leggen toegangsweg waarmee de kavels worden ontsloten. De kosten voor deze bijdrage wordt nu ingeschat op ca. € 10.000,- per kavel.

Overige kosten
Bij het (laten) bouwen van de woning worden er ook kosten gemaakt zoals leges voor de vergunningsaanvraag, aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen, de aanneemsom voor de realisatie van de woning, etc.

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN:
• Maximaal 4 wooneenheden op gehele kavel
• Goothoogte hoofdgebouw = 6 meter
• Nokhoogte hoofdgebouw = 10 meter
• Goothoogte bijgebouw = 3 meter
• Nokhoogte bijgebouw = 5,5 meter
• Inhoud hoofdgebouw: Maximaal 750 m3 (inclusief aan –en uitbouwen, maar exclusief bijgebouwen)
• Oppervlakte bijgebouw: Maximaal 80 m2
• Afstand agrarische bedrijfsgebouwen (kas) tot hoofdgebouw dient tenminste 25 meter te bedragen

LIVINGSTONE
Livingstone is een villabouwer welke zich verdiept heeft in de kavels aan de Hortensiastraat in Papenveer en al heel wat woningen op de kavels hebben uitgewerkt. Zie ook de video en de afbeeldingen. Buiten het los aankopen van een kavel, is er ook de mogelijkheid om samen met Livingstone het gehele proces door te lopen en samen met Livingstone je droomwoning binnen de regels van het bestemmingsplan te ontwerpen. Interesse in Livingstone? Vraag bij Drieman meer informatie over de voorbeelden op!

WOONOMGEVING:
U woont in Papenveer midden in het natuur- en waterrijke Groene Hart, op korte afstand van onder andere Alphen aan den Rijn. Ook zijn er prima ontsluitingswegen naar de grote steden in de Randstad zoals Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam en daarbij is Schiphol snel bereikbaar. In de omgeving vindt u prachtige natuur met onder andere de Langeraarse Plassen, de Nieuwkoopse Plassen en de Westeinder Plassen. Op slechts enkele minuten afstand bevinden zich de 18 holes Golf & Countryclub Liemeer, openlucht zwembad De Aarweide en in de winter is er aan de andere kant van het Aarkanaal een schaatsbaan. De dorpskern van Ter Aar met volop winkels, meerdere basisscholen en diverse sportgelegenheden bereikt u in 10 fietsminuten.

INTERESSE IN EEN KAVEL?
Heeft u belangstelling in of vragen over de bouwkavels in Papenveer? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars en schrijf u in. Inschrijven voor de bouwkavels kan tot en met vrijdag 21 juni 2019.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 85.000,- Kosten koper

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud0 m3

Bouw

SoortVilla

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van TerAar

Gemiddelde verkoopprijs in TerAar

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in TerAar

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in TerAar

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in TerAar

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in TerAar

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in TerAar

Landelijk gemiddelde: 2.770