Drie redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen

De berichten over de bewogen huizenmarkt maken duidelijk dat je jezelf goed moet voorbereiden als je een huis gaat kopen. Je wilt immers geen kat in de zak kopen of te veel betalen. En de vraag is ook in deze markt, hoe ga je jouw droomhuis vinden en financieren? Neem daarom een aankoopmakelaar mee. Ons bijvoorbeeld. Erachter komen wat jouw opties zijn? Kom naar ons aankoopspreekuur.

Lokale markt

Als Garantiemakelaar verkopen we immers niet alleen huizen, maar staan wij ook graag mensen bij die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Daarbij gaat het niet alleen over prijsonderhandelingen. Er komt meer kijken bij het vinden van het huis dat precies bij je past. Zo kent de Garantiemakelaar de lokale markt als geen ander. Dit is vooral goud waard wanneer je vanuit een andere regio naar onze omgeving verhuist. Dan is onze kennis over huizenaanbod, -prijzen en -locaties van extra waarde.

Bouwkundige staat

Mocht dat huis of appartement zijn gevonden, dan houdt onze hulp niet op. Wij brengen graag samen een bezoek aan het huis om vast te stellen of bijvoorbeeld de visuele bouwkundige staat en de ligging in verhouding zijn met de vraagprijs. Achteraf overleggen wij dan over een eventueel bod, gebaseerd op de huizensituatie die wij uit die omgeving kennen. De onderhandelingen kunnen wij natuurlijk ook voeren. Indien gewenst laten wij onderzoek doen naar de bouwkundige staat van het pand, een bodemonderzoek of vragen wij om een kadastraal onderzoek. Om verrassingen achteraf te voorkomen.

Tevreden

Na de aankoop staan wij eveneens paraat. Bijvoorbeeld om samen de opleverinspectie uit te voeren of om te checken of alles in de staat is zoals was afgesproken bij de verkoop. Daarnaast bekijken wij of het koopcontract aan alle (juridische) voorwaarden voldoet. Als Garantiemakelaar zijn wij immers pas tevreden als jij dat ook bent.

Loop gerust bij ons binnen

Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze diensten – én garanties – op onze website. Of neem contact met ons op voor ons aankoopspreekuur en ontvang gratis advies over jouw situatie en mogelijkheden op het gebied van aankoop.