Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

De voorbereidingen verliepen in eerste instantie voorspoedig totdat het proces plotseling vertraagde doordat de communicatie stil viel. Nadat ikzelf weer contact opnam werd adequaat en voortvarend gereageerd en is de draad weer snel opgepakt. Nog een tip: het is m.i. efficiënter om de stylist(e) goed af te laten stemmen met de fotograaf of zelf de foto’s te laten nemen. Nu deed ieder zijn ding zonder een goede wederzijdse communicatie. De adviezen van de stylist waren nu veel minder effectief omdat de fotograaf (terecht) zijn eigen invulling gaf aan de foto’s. Zijn goede foto’s geworden, maar een deel is niet genomen zoals de stylist had geadviseerd. Hier valt dus nog wat ‘winst’ te behalen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Was van begin tot eind zeer goed begeleidt, met veel enthousiasme. De foto's waren zeer goed gelukt.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Wat een fijne manier van dienstverlening heeft Drieman! Persoonlijk contact, en rekening houdend met wensen van de klant. Is zeer professioneel, en goed bereikbaar voor vragen/overleg. Wij voelen ons goed geholpen, en zijn over elke vorm van dienstverlening meer dan tevreden!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Het verkopen van mijn huis verliep heel soepel maar ook heel snel. Doordat je alles via app, mail, online account een korte lijn hebt met de makelaar zijn alle papieren snel geregeld etc. Ook bij vragen of onduidelijkheden wordt er snel gereageerd en gehandeld. Ik ben erg tevreden over mijn makelaar en Drieman in zijn geheel. Zeker een aanrader!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Super fijn team, zowel de makelaars als de mensen op kantoor. Erg vriendelijk, duidelijk en oprecht.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn is beoordeeld met een 9,2

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?