Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Nick heeft mij geholpen in het proces van het verkopen van mijn huis. Contact leggen was makkelijk: korte lijntjes en snel antwoord op mijn vragen. Voor mij best een spannend proces, maar dankzij Drieman was het goed te behappen. Mijn huis is snel verkocht en daar wil ik Drieman heel erg voor bedanken!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.5

Fantastische, enthousiaste makelaars. We kregen waardevolle adviezen en er is stevig doorgepakt. Het team in de binnendienst zat ook kort op de bal en tijdens het proces werden we continue professioneel op de hoogte gehouden.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9.8

Ik ben heel erg tevreden over Drieman, met in het bijzonder mijn makelaar Nick. Ik gun iedereen zo'n fijne makelaar. Hij nam geregeld contact op met een update en stond altijd klaar voor vragen en gaf goede adviezen.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Professionele makelaar met een heel goed team achter zich.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Nick heeft mij erg goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Duidelijk eerste gesprek met een goede indicatie van de marktwaarde. Hij is goed bereikbaar voor vragen en onderhield goed contact. Nog niet eerder zo'n fijne makelaar gehad!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn is beoordeeld met een 9,5

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,4. Benieuwd waarom?