Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.3

Anouk heeft ons prima begeleid bij de verkoop van onze woning. Hoewel ze zelf op de dag van de bezichtigingen uitviel, is dit zeer adequaat door de collega's opgepakt en zijn er geen bezichtigingen afgezegd. Communicatie (ook over de bezichtigingen) was duidelijk en snel, erg fijn om goed op de hoogte te worden gehouden. Kortom, een makelaar (en bijbehorende organisatie) die we zeker aanraden en weer zouden kiezen.

beoordeelt ons met een 8.3

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

De makelaars van Drieman werkten zeer professioneel. Hun betrokken aandacht was groot voor zowel voor de verkopende als de kopende partij. Waarbij zij het belang van hun opdrachtgever niet uit het oog verloren. De kopers van ons huis waren tevreden over de wijze van informeren en wij zijn zeer tevreden met de wijze waarop Gerben en zijn team ons heeft bijgestaan in de verkoop. Een makelaar die betrouwbaar is en nakomt wat hij beloofd heeft. Aan te bevelen!!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Zeer vriendelijk, oplossingsgericht en ter zake kundig. Hij had de prijs perfect ingeschat in deze lastige markt.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Makelaar Nick van Veen die onze woning in verkoop nam gaf ons direct bij het eerste contact veel vertrouwen. Het contact loopt op een prettige soepele manier en elke stap wordt duidelijk uitgelegd en er is ruimte voor eigen inbreng. Doordat Drieman gebruik maakt van een online account incl. een app is er een korte lijn met de makelaar gegarandeerd en kan je op elk gewenst moment de status bekijken. Wij zijn tot nu toe zeer te spreken over onze makelaar en Drieman als makelaardij en kunnen hen ten zeerste aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn is beoordeeld met een 9,2

Bij Drieman Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?