Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Wassenaarseweg 83 2223 LA Katwijk

Beschikbaar

€ 1.850.000,- k.k.

Wassenaarseweg 83 Katwijk Zuid Holland

Op Wassenaarseweg 83 te Katwijk is bouwvergunning verleent voor de bouw van een vrijstaande Villa. De Rietgedekte villa voldoet aan alle eisen van moderne bouw en is uiteraard goed geisoleerd. Energielabel A+++. Het fraaie ontwerp van architectenbureau Van Manen uit Noordwijk biedt veel ruimte en de woning wordt voorzien van een kelder onder de gehele woning. De kelder heeft daglicht toetreding, hierdoor is het mogelijk om slaapkamer(s) te realiseren. De oppervlakte van de villa is totaal circa 235 m2.

De aantrekkelijke locatie vlakbij het Panbos (De pan van Persijn), het duinengebied en strand, maar ook landelijk gelegen. Voor liefhebbers van paarden, maar natuurlijk ook andere dieren en voor mensen met “groene vingers” een ideale locatie. De 4.000 m2 eigen grond is hiervoor beschikbaar en geeft voldoende mogelijkheden. Het aantal vierkante meters grondoppervlakte is in overleg nog uit te breiden, dan wel te verkleinen.
Het is hier letterlijk wonen met uitzicht op de landerijen, maar zowel Katwijk als Wassenaar zijn met circa een kwartiertje rijden bereikbaar. De woning ligt rustig. De toegang is via een eigen oprit. Op terrein staan een aantal bergingen en stallen. Op loopafstand is een pannenkoeken boerderij.

Tevens is het mogelijk om de bouwkavel te kopen en zelf te bouwen. De koopsom bedraagt dan € 1.350.000,– k.k. Indien er van het huidige bouwplan wordt afgeweken is het mogelijk dat er een (nieuwe) vergunning nodig is. De mogelijkheden zijn te informeren bij de gemeente Katwijk.
Alle documentatie voor de bouw welke thans gemaakt zijn o.a. een gehele aanvraag, is dan overdraagbaar aan de koper.
De tekeningen en overige bijlagen zijn indicatief. Op de aangeleverde stukken is een bouwvergunning verleend. De bestaande woning dient gesloopt te worden.

Een deel van het perceel heeft een agrarische bestemming met mogelijkheid tot het houden van schapen en paarden.

Ter inzage hebben wij plattegronden en bouwtekeningen. Indien er andere wensen zijn is dit binnen bepaalde grenzen bespreekbaar.

De oplevering van de te bouwen woning is casco. Hetgeen bekent dat u als koper zelf dient zorg te dragen voor de interne afbouw. U kunt hierbij o.a. bij denken aan: keuken, toilet(ten), badkamer, afwerking van wanden, vloeren etc.

De aangeboden kavel is thans 4.000 m2. In overleg/onderhandeling is het mogelijk om te varieren in kavelgrootte.

Graag maken wij een afspraak met u om u de kavel te laten zien. Dan zijn alle relevante stukken aanwezig. Indelingen en maten kunnen wij u tonen op plattegronden welke beschikbaar zijn.

De bestaande woning wordt uiteindelijk gesloopt. Op de locatie staat een nog te slopen woning welke is aangesloten op de nutsvoorzieningen. Deze woning is beschikbaar tijdens de bouw voor bewoning. Daarna moet het gesloopt worden.

Het kadastrale perceel dient nog te worden uitgemeten. De kavelgrootte is een circa maat.

  • 235 m2
  • 4.000 m2
  • 3

Kenmerken Wassenaarseweg 83

Overdracht

Vraagprijs€ 1.850.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.000 m2
Woonoppervlakte235 m2
Inhoud890 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2024
Dak typeSchilddak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelA+++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Wassenaarseweg 83

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod