Ga naar inhoud

Weidse Wetering

2355 DD Hoogmade

0 vrij van 40

Project website

€ 200.000,- t/m € 549.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Hoogmade Weidse Wetering

WEIDSE WETERING
“Waar landelijk en centraal wonen samenkomen”

WONEN IN WEIDSE WETERING
Aan de rand van het dorp Hoogmade, direct tegen de uitgestrekte polder, komt de nieuwe wijk Weidse Wetering. De door water en weilanden omgeven wijk bevat 40 stijlvolle koopwoningen in verschillende prijsklassen voor zowel starters als doorstromers. De woningen zijn zeer energiezuinig en worden gasloos opgeleverd waarmee ze klaar zijn voor een duurzame toekomst. De tussen- en hoekwoningen kennen verschillende woonoppervlaktes en zijn verdeeld over 4 fraai vormgegeven woonblokken waarbij diverse woningen beschikken over een royaal perceel en riante berging. Het zogenaamde wooneiland is omringd door een brede sloot die aan twee zijden grenst aan de polders van Hoogmade. Vanuit de wijk en de woningen kijk je weg over het weidse landschap en ervaar je de rust, de ruimte en het vrije gevoel wat zo kenmerkend is voor het landelijk wonen in Hoogmade.

RUIME DIVERSITEIT AAN WONINGEN
Er is een ruime diversiteit aan woningen aanwezig in Weidse Wetering. Blok A, B en C beschikken over een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee of drie slaapkamers en een mooie, lichte badkamer. De woningen van blok D zijn wat kleiner, maar alles zit erin; woonkamer met open keuken, badkamer, slaapkamer, berging en achtertuin. Ze zijn uitermate geschikt voor starters en jonge gezinnen.
Verder draagt de variatie in hoogten en kapvormen van de woningen bij aan de dorpse opzet van Weidse Wetering.

GENIETEN VAN LANDELIJK WONEN EN DE NABIJHEID VAN DE STAD!
Het dorp Hoogmade ligt ten noordwesten van Leiden maakt onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem en is centraal gelegen in het Groene Hart. De dorpskern wordt omgeven door een waterrijk en uitgestrekt polderlandschap en ligt midden in een rustgevende natuurlijke omgeving waar het volop genieten is! Bovendien ligt Hoogmade aan het bekende riviertje de Does. Het riviertje de Does is onlosmakelijk met het dorp verbonden en wie Hoogmade via het water binnenkomt, raakt onmiddellijk gecharmeerd van de landelijke schoonheid van het dorp. In de dorpskern en rond de Does vindt je o.a. gezellige restaurantjes, een supermarkt, de nieuwe brede school Ter Does met een basisschool en kinderopvang, diverse bootverhuurders en een eigen jachthaven aan de Kromme Does. Dankzij de centrale ligging van Hoogmade kan het landelijk wonen ook gecombineerd worden met de gemakken van de stad.

LEIDEN, AMSTERDAM EN SCHIPHOL BINNEN HANDBEREIK
De charme van het landelijk wonen in een dorpse setting in combinatie met de centrale ligging maakt het wonen in Hoogmade zo geliefd. Want door de ligging nabij de A4 zijn de grotere woon-werk steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam maar ook Schiphol snel bereikbaar. Zo ligt het centrum van Leiden op slechts enkele minuten afstand. In deze prachtige stad kun je heerlijk genieten van de vele gezellige winkels, de bioscoop en het theater of gewoon van een kop koffie op een terras.

ERVAAR HET ULTIEME VAKANTIEGEVOEL IN JE EIGEN WOONPLAATS!
Wonen in Hoogmade is wonen in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Het geliefde dorp Hoogmade kent niet voor niets een eigen camping. De rust, de dorpse charme, de diverse wandel- en fietsroutes door de polder, de vele vergezichten over het landschap met de kenmerkende molens, de ligging aan de Does en de aanwezigheid van een eigen jachthaven is wat Hoogmade zo geliefd en uniek maakt. Trek de polder in op de fiets, huur een bootje en maak een een vaartocht richting het Braassemermeer, de Kagerplassen, de Wijde AA of het centrum van Leiden. Gooi een hengel uit vanuit je eigen achtertuin, ga eens suppen, kanoën of zeilen en ervaar het ultieme vakantiegevoel in je eigen woonplaats!

PLANNING
Naar verwachting start de verkoop van Weidse Wetering medio juni van dit jaar. Naar verwachting kan er dan in het 4e kwartaal 2020 gestart worden met de bouw van de woningen die dan circa een jaar later (4e kwartaal 2021) opgeleverd kunnen worden.

INTERESSE?
Mocht je interesse hebben, meld je dan aan op de projectwebsite en de Facebook pagina van Weidse Wetering en wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project!

 • 70-161 m2
 • 66-444 m2

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken Weidse Wetering

Overdracht

Prijs€ 200.000,- t/m € 549.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte70-161 m2
Perceeloppervlakte66-444 m2

Overig

Project websiteWeidse Wetering

Bouwtypes Weidse Wetering

Verkocht

Woningtype D

€ 200.000,- t/m € 255.000,-

 • 70 m2 Woon opp.
 • 66-70 m2 Perceel opp.
 • 259-275 m3 Inhoud
Verkocht

Woningtype A

€ 349.500,- t/m € 380.000,-

 • 120-125 m2 Woon opp.
 • 109-125 m2 Perceel opp.
 • 437-475 m3 Inhoud
Verkocht

Woningtype C

€ 425.000,- t/m € 549.500,-

 • 141-161 m2 Woon opp.
 • 190-444 m2 Perceel opp.
 • 510-604 m3 Inhoud
Verkocht

Woningtype B

€ 349.500,- t/m € 385.000,-

 • 120-125 m2 Woon opp.
 • 98-112 m2 Perceel opp.
 • 437-475 m3 Inhoud

Maandlasten Weidse Wetering

Ligging project 'Weidse Wetering'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

26%

20% NL

38%

20% NL

36%

20% NL