Skip to content

Nieuwe Rede

2451 VX Leimuiden

0 vrij van 80

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Leimuiden Nieuwe Rede

WORDT DIT STRAKS UW NIEUWE THUISHAVEN?
Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie en misschien straks wel uw nieuwe thuishaven!

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen zullen in het waterrijke landschap worden gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk als in de polder. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of op het Braassemermeer bent.

PRACHTIGE VAARROUTES
Leimuiden is bekend bij vele watersport liefhebbers. Als u nog geen waterliefhebber bent dan wordt u het hier wel!
Bekijk zeker eens (onder brochure) de vaarkaart met mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, Westeinderplassen, Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN WEIDSE EN WATERRIJKE OMGEVING
Heerlijk genieten in uw eigen ruime tuin met vrij uitzicht, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder of op het water vanaf uw eigen ligplaats. De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats in Nieuwe Rede! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan!

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Het fraaie nieuwe dorpshart van Leimuiden met een eigen dorpshaven wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

STRAND EN STEDEN DICHTBIJ
Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? Binnen 20 minuten zit je op het strand in Noordwijk!

VOOR IEDER WAT WILS
Nieuwe Rede zal straks een mooie variatie in woningtypen bieden. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. De voorbeeldverkaveling geeft een idee van hoe het gebied met 80 woningen eruit gaat zien. Het unieke plangebied aan water en polder komt steeds meer tot leven!

PLANNING EN FASERING
Na de succesvolle verkoop van de 13 aan de polderkant gelegen vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen uit fase 1 zijn nu alle voorbereidingen in gang gezet voor fase 2. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de details van de woningen uit fase 2, naar verwachting start de verkoop van deze fase begin 2022. In aanloop op de start verkoop zal er meer informatie over de woningen gedeeld worden.

INTERESSE?
Heeft u interesse in de woningen van Nieuwe Rede? Meldt u via de projectwebsite dan aan voor de nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen en t.z.t. uitgenodigd voor de start verkoop van fase 2. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken Nieuwe Rede

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteNieuwe Rede

Bouwtypes Nieuwe Rede

Maandlasten Nieuwe Rede

Ligging project 'Nieuwe Rede'

Voorzieningen