Ga naar inhoud

De Klub

2421 EA Nieuwkoop

0 vrij van 15

Project website

€ 230.000,- t/m € 400.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nieuwkoop De Klub

WONEN IN DE KLUB
Midden in het dorp, direct nabij diverse voorzieningen en het oude centrum van Nieuwkoop, wordt binnenkort het voormalige kerkgebouw aan de Achterweg getransformeerd tot een uniek woongebouw met 15 appartementen. De appartementen variëren van 40 tot 80m2 en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. De duurzame appartementen zijn “volledig gasloos en all electric” en daarmee klaar voor de toekomst.

Tevens zijn alle appartementen compleet afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk en voorzien van een keuken met inbouwapparatuur. De appartementen zullen worden aangeboden binnen een prijsrange van € 230.000 en € 400.000 von, e.e.a. afhankelijk van de ligging en grootte van de appartementen.

PLANNING
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de start verkoop van de Klub. Naar verwachting zal de verkoop van dit project dit najaar starten. De bouw van de appartementen staat gepland voor begin volgend jaar en naar verwachting zullen eind volgend jaar de appartementen worden opgeleverd.

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE!
Heb je interesse voor de woningen in de Klub, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gebracht zodra er nieuwe informatie beschikbaar is over de woningen, plattegronden, prijzen en definitieve datum van de start verkoop!

  • 40-82 m2

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken De Klub

Overdracht

Prijs€ 230.000,- t/m € 400.000,-
StatusBinnenkort in verkoop

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte40-82 m2

Overig

Project websiteDe Klub

Bouwtypes De Klub

Maandlasten De Klub

Ligging project 'De Klub'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914