Ga naar inhoud

Landerij 8

2461 PZ Ter Aar

0 vrij van 1

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Ter Aar Landerij 8

LANDERIJ 8 TE LANGERAAR – Prijs op aanvraag

Bent u op zoek naar een landelijk gelegen en energieneutrale nieuwbouwwoning, die ook nog eens zeer centraal is gelegen in het Groene Hart van de Randstad op slechts korte afstand van Schiphol, Amsterdam en regio Leiden? Dan laten we u graag kennis maken met deze unieke Scandinavische geschakelde villa aan de Landerij 9 te Langeraar.

Deze in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning wordt naar verwachting voor de zomer van 2019 opgeleverd en valt op door zijn bijzonder fraaie uitstraling, energiezuinige karakter en de vrije ligging aan de rand van het natuurgebied en Landgoed Langeraar. De woning heeft maar liefst een gebruiksoppervlak van 220 m2 en is gelegen op een perceel van 415 m2, groot genoeg om in de tuin van de zon te kunnen genieten en op eigen grond te parkeren.

Mooie details van de woning zijn o.a. de Scandinavische architectuur, de fraaie combinatie van metselwerk en hout in de gevel, de royale living en fraaie keuken met doorlopende raamkozijnen die vrij uitzicht geven op het achterliggende natuurgebied. Bovendien voorziet deze woning, door middel van zijn maar liefst 20 PV-panelen en eigen bodemwarmtepomp, volledig in zijn eigen energiebehoefte. Ontdek de verdere unieke eigenschappen en de zee aan ruimte in en rondom deze bijzondere woning en lees snel verder!

LIGGING EN OMGEVING:
De woning maakt onderdeel uit van het kleinschalige nieuwbouwproject De Drooghmakerij dat is gelegen aan het begin van de nieuwe wijk Vivero, aan de rand van Langeraar en direct grenzend aan het natuurgebied en toekomstig Landgoed Langeraar. De woning ligt op loopafstand van de Langeraarse plassen en de winkelvoorzieningen in de authentieke dorpskern van Langeraar. Het dorp Langeraar maakt deel uit van de natuur en waterrijke gemeente Nieuwkoop. In de omgeving zijn veel recreatiemogelijkheden, waaronder twee 27 holes golfbanen. En natuurlijk zijn er veel mooie wandel- en fietspaden en voor watersporters liggen het Braassemmermeer een de Langeraarse plassen om de hoek.

Door de centrale ligging in het Groene Hart en de Randstad zijn de grote steden zoals Amsterdam en Leiden/Den Haag snel te bereiken. Schiphol bereikt men met de auto zelfs binnen een kwartier. Vanuit Langeraar rijdt men via een korte polderweg naar de N207 met aansluitingen op de A4/A44 en A12.

INDELING EN OMSCHRIJVING WONING:

Begane grond:
Via de zijentree komt u in een ruime hal met meterkast, toilet, garderobe en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal brengen fraai openslaande glasdeuren u in de royale woonkamer met aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de eetkamer en halfopen keuken die met verdiepingshoge raamkozijnen doorloopt tot in de nok. De keuken is geheel naar eigen wens in te richten en biedt o.a. de ruimte en aansluitingen voor een fraaie kookeiland. Zowel vanuit de eetkamer als de keuken bieden openslaande deuren de toegang tot de tuin met vrij uitzicht over de polder. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de bijkeuken dan wel inpandige berging.

1e Verdieping:
De royale overloop geeft u toegang tot de verschillende vertrekken en is voorzien van een separaat toilet en speciale kast met ruimte en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Door het raamkozijn in de zijgevel wordt de overloop en trap op een prettige manier voorzien van natuurlijk daglicht. Op deze verdieping bevinden zich de ruime en naar eigen wens af te werken badkamer en de 3 ruime slaapkamers. De badkamer biedt ruimte en aansluitingen voor een breed wastafelmeubel met verlichting, een ligbad en praktisch gesitueerde inloopdouche. Naast de twee slaapkamers aan de voorzijde beschikt de riante masterbedroom aan de achterzijde over een eigen in te richten “wellness” badkamer met aansluitingen voor een wastafel, douche en sauna. Beide badkamers worden door de dakvensters voorzien van natuurlijk daglicht.

2e Verdieping:
Vanaf de overloop is er via een vast trap toegang tot een grote zolder met ramen in de voor- en achtergevel. Hier bevinden zich de installatiekast met de mechanische ventilatie. De nokhoogte van deze verdieping is ca 3.50 meter en biedt ruimte voor 2 extra (slaap)kamers.

TUIN EN BERGING:
Rond de woning is er een ruime voortuin, zijtuin en achtertuin welke grenst aan het water met een uniek vrij uitzicht op het achterliggende natuurgebied en toekomstig Landgoed Langeraar. Ook is het goed mogelijk om in de achtertuin nog een fraaie veranda te realiseren. Richting het naburige perceel is het hoogteverschil opgevangen door een betonnen keerwand van ca. 1 meter hoog. De toegang naar de woning is via een eigen oprit vanaf de weg met plek voor 2 auto’s. De inpandige berging heeft een afmeting van ca. 2.50 x 3.60 meter en is van buitenaf te betreden via een eigen toegangsdeur.

ENERGIEZUINIG EN TOEKOMSTBESTENDIG:
Duurzaamheid en comfort staan in deze woning centraal. De woning is ontworpen met duurzame materialen en energiezuinige installaties. Het comfort komt met name tot uiting in de uitstekende isolatiewaarde van de woning en de vloerverwarming op alle verdiepingen die zowel de woning verwarmt als kan koelen. De (vloer)verwarming, koeling en warmwatervoorziening is “all electric” (zonder gas) en wordt verzorgd door een speciale bodemwarmtepomp. Tevens wordt er duurzame energie opgewekt door middel van 20 PV-panelen. De woning wordt geventileerd via een energiezuinig balansventilatie met een WTW (Warmte Terugwin) systeem. Daarnaast is de gehele woning voorzien van tripleglas beglazing. Naast het hoge comfort en het gezonde en aangename binnenklimaat wat hiermee bereikt wordt heeft de woning een energielabel A ++++ met zeer lage energielasten en volledig toekomstbestendig met oog voor u en de omliggende natuur.

BIJZONDERHEDEN EN OVERIGE GEGEVENS:

– Scandinavisch geschakelde villa met 220 m2 gebruiksoppervlak
– Ligging en uitzicht op het achterliggende natuurgebied en toekomstig Landgoed Langeraar
– Riante living, halfopen verdiepingshoge keuken, 2e toilet en 2e badkamer met sauna aansluiting.
– Toekomstbestendige en zeer energiezuinig door o.a. hoogwaardige isolatie, duurzame (gasloze) installaties, eigen
bodemwarmtepomp en eigen energieopwekking d.m.v. 20 PV panelen.
– Vloerverwarming en koeling op alle verdiepingen (incl. badkamers) met een separate ruimteregelaar per vertrek.
– Naar eigen wens in te richten en af te werken keuken, badkamers en toilet.
– Diverse extra’s waaronder buitenkraan en tuinbekabeling.
– Energieprestatie coëfficiënt van 0 / Energielabel A ++++
– Oplevering naar verwachting voor de zomer van 2019.

SPECIFICATIES:
– Gebruiksoppervlak van maar liefst 220 m2 (Wonen 212 m2 / inpandige bergruimte 8 m2)
– Kaveloppervlak van 395 m2, kadastraal 415 m2 (inclusief ca. 20 m2 water).
– Bruto inhoud van de woning is 822 m3
– 3 slaapkamers en 2 badkamers.

AFMETINGEN:
Voor afmetingen verwijzen wij naar de plattegronden en bouwkundige tekeningen op Funda en/of de persoonlijke website van de woning en/of de brochure van de woning.

KADASTER: Gemeente Ter Aar, sectie A, nummer 8743, groot 415 m2.

INTERESSE?
Namens de verkoper nodigen wij u graag uit om op basis van deze geheel vrijblijvende verkoopinformatie een bieding uit te brengen door middel van het biedingsformulier. Meer informatie over deze woning en het biedingsformulier kunt u opvragen bij ons op kantoor.

Professionele begeleiding nodig? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 220 m2
  • 415 m2
  • 822 m3

Hou mij op de hoogte van dit project

Kenmerken Landerij 8

Overdracht

Prijs
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud822 m3
Woonoppervlakte220 m2
Perceeloppervlakte415 m2

Overig

Project websiteLanderij 8

Bouwtypes Landerij 8

Maandlasten Landerij 8

Ligging project 'Landerij 8'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914