Skip to content

Te koop: appartement Rembrandtlaan 4 2406 GW Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 200.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Rembrandtlaan 4

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Centraal gelegen driekamerappartement op de eerste woonlaag met tuin op het westen

Deze woning is gelegen op de 1e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 3 woonlagen. De woning beschikt over 2 slaapkamers. Daarnaast kan de tuin gebruikt worden om aan het einde van de dag heerlijk te genieten van het ondergaande zonnetje. Het complex is verder gelegen op korte afstand van het gezellige centrum, sportvoorzieningen en openbaar vervoer.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen bereikt u de trapopgang. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen fietsenberging. De fietsenberging heeft een mooi formaat van 2.88 bij 2.89 meter.

Woonverdieping
Via de entree komt u aan in de hal met toegang tot woonkamer, keuken, slaapkamer met vaste kast, toiletruimte, moderne meterkast en vaste kast.

De afgesloten keuken is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak. Daarnaast is er een aansluiting voor een gasfornuis en wasmachine. Tevens is de opstelplaats van de C.V.-ketel (Intergas, 2013) boven de keuken gelegen.

Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het balkon met toegang tot de zonnige tuin op het westen. De tuin heeft een formaat van circa 8.50 bij 7.50 meter. Heerlijk ruim dus!

Ook de badkamer is vanuit de keuken bereikbaar en is voorzien van keurige betegeling, wastafel en douchehoek.

Aan het einde van de hal loopt u de royale woonkamer binnen met openslaande deuren naar het balkon op het oosten. In de woonkamer is er ook een vaste kast en toegangsdeur naar de tweede slaapkamer aanwezig. Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De kamer heeft een praktische vaste kast en is heerlijk ruim uitgevoerd.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 99,48 per maand voor de woning en circa € 12,43 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. In 2022 zal dit circa € 100,31 per maand voor het appartement en circa € 12,54 per maand voor de berging bedragen. U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 57 m2
  • 2

Kenmerken Rembrandtlaan 4

Overdracht

Vraagprijs€ 200.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte57 m2
Inhoud182 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1957
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rembrandtlaan 4

Vergelijkbaar woningaanbod